tisdag 16 juni 2015

Idiotkörning, Påsättning & Trashig familj!

Då var det tisdag och den började ju jättebra. Jag fick upp och iväg ungarna till dagis och fritids i tid (och det var öppet idag!) och körde sedan in till Laholm för att sätta mig och skriva inne på fiket. Jag kom dock fram utan dator. Suck. Så jag körde till Freddys jobb och drack kaffe och låtsades att jag hade arbetskamrater för en stund innan jag körde hem för att hämta datorn. Väl hemma sprang jag in på toaletten för att kissa och körde sedan tillbaks till Laholm. Utan dator en ANDRA gång. Jag är en idiot. Dock inte kissnödig längre. Tur att jag har stripad bil så att jag åtminstone får ut lite reklam när jag idiotkör i kommunen...

Igår kväll var jag på gymmet och blev lite kaxig. Jag har avancerat på crosstrainern ifrån TRE minuter (haha) till 70 minuter och det är jag ju jättestolt över såklart. Men igår kändes det jättebra och jag svettades knappt så jag ökade motståndet en massa och körde på som en galning. Idag går jag som om jag blivit påsatt av ett helt fotbollslag...i arslet. Note to self: Var inte så jävla dum.

På tal om arslen så fick jag tre arga mail igår ifrån mammor med mycket åsikter och lite logik. Jag la ut den här bilden på Facebook och skrev "Hej Mammamaffian! Idag äter vi middag på Mc Donalds. I PYJAMAS!"


Fantastiskt mysigt kan jag tillägga. Elton valde kläder själv och tog sina finaste. Att det är en pyjamas spelar faktiskt ingen roll. Vi var ju inte direkt på Prinsbröllop (...vilket är jättekonstigt egentligen!? Var fan blev min inbjudan av? De måste slarvat bort den...) Han klädde sig själv och var jätteglad. Mamma var hungrig och då finns ingen tid att spilla, haha.

"Att äta skräpmat och skryta om det känns lite trashigt". Haha, men att skicka anonyma mail med syfte att trycka ner någon känns verkligen glamoröst? Heja dig.

"Du är inte rädd att han blir mobbad? Andra barn som har samma pyjamas hemma kommer ju skratta åt honom!" Om andra barn skrattar åt mitt barn med anledning av hans klädval är det inte MITT barn som har bekymmer.

"Jag är verkligen ingen "Mammamaffia" som du kallar det men jag tycker faktiskt inte att man åker på restaurang i pyjamas. Ofräscht och respektlöst mot personalen som jobbar där. Hur skulle du känna det om folk ramlade in på ditt jobb i pyjamas?!" Jag skulle ÄLSKA det, haha. Välkommen! Jag bjuder på vin i sängen! (Sen förstår jag inte resonemanget med att en pyjamas skulle vara mindre fräsch än vanliga kläder. Tvättar inte du era pyjamaser?)

Jag fick en fråga om varför jag bara har mina egna designer i webshopen. Jag skulle ju kunna blanda upp med en massa annat och öka försäljningen en massa. Importera grejor och låta en massa andra företag synas med sina produkter hos mig. Jag får förfrågningar emellanåt ifrån designers och tillverkare av olika slag som vill ligga med i webshopen med olika grejor men jag är egoistisk och säger nej. För sån é jag. ;)

 
Nej, nu ska den här slappa morsan ta tag i lite beställningar av MINA grejor (haha). Ikväll åker vi kanske till Thairestaurangen i morgonrockar!

over and out.

//Meekatt...

22 kommentarer :

 1. Skönt att inte vara med på Facebook, känner jag. Håller helt med dig. Min dotter får klä sig hur hon vill och min dotter skulle inte mobba någon med pyjamas, hon ser inte så på andra barn. De är så små och det känns inte som att de har samma fördomar som vuxna. Vilka äter inte snabbmat någon gång då och då? Tror de är rätt få. Kram

  SvaraRadera
 2. Färdig mat är god mat.

  SvaraRadera
 3. Men jösses att folk orkar! Hoppar de på småbarnsmammor som har kräkfläckar på tröjan eller folk som äter lunch utomlands endast iförd shorts och flipflops oxå. Vilket i mina ögon är bra mycket ofräshare än att äta i pyjamas, helst det sistnämda.
  Och jag håller med dig om att mobbas ett barn för att Elton har pyjamas på sig så är det inte fel på dig eller Elton utan på det barnet och hens föräldrar!

  Kram på dig från Fru Karlsson

  SvaraRadera
 4. "Om andra barn skrattar åt mitt barn med anledning av hans klädval är det inte MITT barn som har bekymmer." HALLEFUCKINGLUJAH för den meningen katten!

  Vad är det med föräldrar? Det är för att DE sitter och pratar skit som ungarna snappar upp sånt. Annars hade de inte ens lagt märke till det! Skärpning föräldrar! Mobbas VI mobbas våra barn!!

  Meekatt for president! ♥

  SvaraRadera
 5. Haha, älskar sista bilden! För sån é du! ;D

  SvaraRadera
 6. Pyjamas på McD borde vara klädkoden. Lövli! Härliga familj!

  SvaraRadera
 7. Haha att folk orkar störa sig på att ett barn åker till McDonalds i pyjamas. Jag sommarjobbar på ett fik,om nån kom in för en fika iklädd pyjamas så skulle jag tycka att den personen är störtskön haha. Jag ska nog ta mig tusan själv åka iväg iklädd pyjamas nästa gång jag måste handla. Brukar handla tidigt på morgonen och det är så jäkla jobbigt att klä på sig bara för att åka och handla:-P

  SvaraRadera
 8. Åhhhh, dina kommentarer till de tre arga mailen är såååå bra! Tänk vad skönt det måste vara för medlemmarna i mammamaffian, och jo, jag tycker nog att du är en stor aspirant du som skriver att du INTE tillhör maffian, att inte ha värre problem att bry sej om än att barn har pyjamas på sej offentligt! Heja Elton!!! Ha en skön midsommar! Kram Louise

  SvaraRadera
 9. Mammamaffian är förmodligen bara avundsjuka! Misstänker att de själva skulle vilja göra precis som du gör!! Du é underbar! :-) // Mia

  SvaraRadera
 10. Du e så cool, finns ingen som du katten 😘

  SvaraRadera
 11. Hahaa, nu fick jag mig ett gott skratt. Du är för skön! Ojoj, så många mammamaffiosos jag stött på genom åren, flera av dem har varit så uppblåst besserwissiga och rackat ner så jag gråtit ibland. Då hade jag behövt läsa en blogg som din! Men bättre sent än aldrig, hälsar Anne.

  SvaraRadera
 12. Haha stackars mammamaffian. Vad jobbigt det måste vara att tugga fradga dagarna i ända över alla andras val? Älskar din kommentarer till dessa tre. De skulle komma hem till oss hehe. Jag tror bestämt att vi ska besöka orten McD i pyajamas vi med, bara för att. :) Kram!

  SvaraRadera
 13. Skulle lätt kunna tänka mig pyjamas på jobbet, casual Friday får en helt ny innebörd. O lite vin gör ju allt trevligare, tom kärringar. 😃

  SvaraRadera
 14. håhåhå båda mina söner har gått på dagis i favoritpyjamasen. Lyckliga barn = lycklig mamma. Kan även tillägga att jag mer än en gång hämtat en av sönerna klädd i pyjamas - får jag inte sova efter nattarbete (knäppa dagisregler) så kommer jag direkt från sängen och hämtar. Sonen tyckte att det var kul =)

  SvaraRadera
 15. Min dotter tror att alla har pjamas hela tiden. Idag frågade hon sin morfar när han kom om han hade vit pjamas på sig idag?! Hon har btw varit på Ica idag iförd nattlinne eftersom hennes morfar och hon kom fram till att det va en dansklänning! Härliga fördomsfria barn! /Emma

  SvaraRadera
 16. Haha, älskar dina svar!!

  SvaraRadera
 17. Hahaha:):) keep on!!! Älskar't!!

  SvaraRadera
 18. Det är ju just såna där föräldrar som skapar fördomsfulla barn. Hur kan de annars lära sig att det är "fel" att ha pyjamas på ex McD? Mina barn har haft pyjamas när vi storhandlat, på dagis och även på en skolavslutning för det var ju prinsessor på den.
  Mamman i huset har även rattat in på skolan i morgonrock mitt i vintern för att lämna en dotter som missat bussen. Ungarna var helförtjusta och mamman höll på att frysa ihjäl men det bjuder jag på😊 nä fram för fri klädsel och fördomsfria barn👍🏻

  SvaraRadera
 19. Asså..orka.
  Min dotter använder lucialinnet som ett "madicken nattlinne" och ja, det ser ju faktiskt ut som ett sådant.
  Önskar att många inte vore så förbaskat korrekta hela tiden, slappna av för fan.

  SvaraRadera
 20. Den sista kommentaren lät som en "Jag är inte rasist, men...". Vad trött jag blir på allt negativt tyckande om andra människor. Köp en pärlplatta och lägg fina mönster istället folk, det är terapi det!

  SvaraRadera
 21. Hm... Mina äldsta barn hade en period när de ville ha sina stålmannenpyamasar (från HM) JÄMT. Som tur var hade de batmanpyamasar att byta med... Så om de sovit i ena sorten kunde de gå till dagmamman i den andra

  SvaraRadera
 22. Jag har inte heller problem att äta på McD i pyjamas. Är man nyss fyllda 30 får man också klä sig som man vill😂😂👍

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!