torsdag 11 juni 2015

Blomstertid, Bilhelvete & Bröllop!

Sista skoldagen för Alice och det var en glad tös som lämnade Järvvägen idag. Det kan i och för sig bero på att hon hade fått en ny jacka och att det inte är någon gympa idag (haha) men jag väljer att tro att det beror på morgondagens efterlängtade skolavslutning. "Mamma, detta året får du INTE böla!" Haha, nej men eller hur?! Det där med att stå och se en hel gympasal full med lyckliga barn sjunga "Den blomstertid nu kommer" gör liksom att hjärtat stannar lite. Både av lycka för deras skull och över att de finns...och av sorg för att mamma inte kan få vara med och se barnen växa och må bra.

Igår kväll körde jag till en kompis och på vägen dit körde jag inom Preem i Laholm för att ta en "Lyxfällankaffe". Jag parkerade på en utav de där nya parkeringsplatserna och gick in. Jag köpte kaffe...och gick ut. Där mötte jag en man som sa "Den bara rullade och larmet gick igång! Men det såg ut att gå bra!". Jag tittar bort på andra sidan parkeringen och ser en bil som står uppe på refugen...halvvägs ute på gatan...med blinkande lampor. "Vilken jävla idiot!" tänkte jag. Sen ser jag MEEKATT över hela bilhelvetet. Men vafan!? Det var MIN bil som rullat bakåt över hela parkeringen, upp på refugen och 10 cm från en stor stolpe...och stannat först när framhjulen tog i. Fantastiskt. Note to self: Handbromsen för helvete Malin!! Det är så skönt med pimpad bil när man gör såna saker. Jag övervägde för en kort stund att ta en bild på eländet men valde att köar därifrån jättefort. Jag fick tummen upp ifrån grabbarna som tankade motorcyklarna. Tack. Det värmde i hjärtat. (Skjut mig)

Imorgon händer en viktig grej:


Nu ska jag ta tag i jobbet, leverera en massa "sista-minuten-beställningar" och skriva ett tal som jag ska hålla på ett stundande bröllop. Hjälp!? Tur det inte är prinsens, haha. "Prata om vad du vill och gör det i Meekatt-stil". På riktigt? Finns det inga gäster då? Svarade som jag ALLTID svarar när någon ber mig skriva en krönika: "Får jag använda könsord? Annars blir det inte riktigt "jag" ju". Det fick jag. Och med tanke på att jag varken känner brudparet, deras föräldrar eller någon av gästerna så behöver jag inte ens skämmas. Bara jag kommer ihåg att dra handbromsen så att jag slipper få bilen inbackad i lokalen mitt i talet...

over and out.

//Meekatt...

4 kommentarer :

 1. Oj, jag trodde inte heller att det var så nödvändigt att dra åt handbromsen...

  SvaraRadera
 2. Skippa handbromsen och lägg i ettans växel när du parkerat! Handbromsen är inte alltid att lita på... Helgarderad är du dock om du både har i växeln och drar åt handbromsen ;)

  SvaraRadera
 3. Hahaha underbart pinsamt!

  SvaraRadera
 4. Min bil har precis haft besök, i hela höger sidan, av en sim glömde handbromsen... Inte så roligt... Så glöm den inte! :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!