fredag 29 maj 2015

Trakasserier, Fjäsk & Karma!

Igår var jag och trakasserade mina (<--Freddys) arbetskamrater på Meson i Laholm. Freddy åkte till jobbet halv sex på morgonen och eftersom att jag vill hålla honom på gott humör åkte jag in med en "fjäsk-baguette" på förmiddagen. Jag ska på galej i helgen och han blir ensam med 4 barn och då är mutor jättebra. Dock var han upptagen när jag kom så jag fick slita honom ifrån sitt möte med turken. Väldigt uppskattat. Verkligen. Jobbet för Freddy är som rödvin för mig. Man väljer hellre det än en baguette. Men det är alltid lika trevligt att spendera lite tid med gänget där. Man får lite koll på Johans sexliv, man får se Annas mage växa, man lär sig hur Håkan vill att man sköter diskmaskinen och så får man dricka finkaffe. Jävlar var de uppgraderat sig med fin kaffemaskin! En sån vill jag också ha...

Men morgonen började bra. Alice gick upp klockan sex, klädde på sig, fixade egen frulle och satte sig i soffan. Elton var JÄTTESJUK...såklart. GLÖM DET sa jag. "Om du är sjuk idag Elton...så kan du inte ha kalas när du fyller år!" Pedagogiska supermorsan, haha. Han studsade upp och klädde på sig. Heja mamman. Väl framme på dagis fick jag återigen impa med "dagens grimas" i fönstret. Idag övervägde jag att stå på insidan och göra grimaser till föräldrarna som vinkade till sina barn istället men jag fick inte för personalen. Hade väl piggat upp?! Alla blir glada av en ful grimas!


En halvtimme efter lämningen ringde det ifrån Fritids. "Hej det är Alice. Jag behöver gympakläder!" Vafan! Supermorsan... Vi som haft sånt flyt på morgonen! Rally hem och tillbaka till skolan där Alice väntade. På vägen därifrån kom jag på att vi även glömt låneboken. Det valde jag att ignorera. De får ju vara glada att man kommer ihåg att lämna ungarna...och hämta dem. Skicka inte med dem grejor hem...som lappar och låneböcker. Jag kan inte hantera det!

I förrgår fick jag äntligen nytt glas på min mobil. Det har varit en massa sprickor i två månader och Freddy har inte haft tid att byta. Nu har jag börjat skära mig på tummen varje gång jag ska svara och då tyckte även Freddy att det var dags. Så i förrgår hände det! Yeyh! Igår tappade jag den i klinkersen. Fyra könsord och ett par tårar fick jag fram. Sen kom jag på den geniala iden att ta en SKÄRMDUMP för att skicka till Freddy och beklaga mig. Jag är en idiot. Jag vet.

Sen var det då det här med karma. "Du är inte sjuk Alice. Gå till skolan!" Heja mig? 39.5 i feber och ont i halsen. Jippie.


Nu ska jag ta tag i en hög med beställningar som trillat in under natten!

over and out.

//Meekatt...

1 kommentar :

  1. Alltså, du måste ju skaffa riktigt kräkpåsar! Jag har köpt 50-pack online ;) bara vrid om, fäst ihop och släng. Och så sprider man inte virusen runt i luften på samma sätt!

    och så kanske du ska köpa ett sånt där hanverkarfodral till fånen? :-D :-D

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!