fredag 22 maj 2015

Tjockchock, Impade fans & Nytt jobb!

Inledde dagen med att chocka kroppen och min omgivning. 05.20 åkte jag och Maria till gymmet. Det där var fan inte normalt. Tjockchock klockan 05.30 är inte min grej. Kroppen är dock i balans igen efter en sockerchock på Espressohouse. Det gäller ju att balansera träningen och hålla volangerna spända så att man inte blir rynkig eller bikinin halkar ner i sommar.

När jag parkerade bilen i stan idag kom två tjejer fram till mig med en kamera. De säger glatt på engelska att de älskar mig och frågar om de får ta en bild ihop med mig. Jag säger självklart ja i vanlig ordning och de ber en förbipasserande fota. Jag ler snällt med mitt mentalt ostabila leende och tänker att jag får ju skylla mig själv att folk lägger märke till mig med nya Meekattbilen. Dessutom är det ju apcoolt att de inte ens är svenska och ändå har koll på bloggen. Sen säger de "We loved you on the show last week!!" Fail. Vem fan trodde de att jag var?! Jag tackade glatt och gick därifrån. Förnedrad. Fatta när de kommer på att jag var fel person!? Men vad skulle jag sagt? Det var liksom för sent...
Jag har suttit inne på Espressohouse i stan och jobbat några timmar idag. Älskar att sitta här. Dels för att det är gott kaffe och nära till socker när humöret tryter och dels för att det är bra cirkulation på människor. Man saknar bruset lite när man inte har arbetskamrater och Freddy börjar tröttna på att jag våldgästar hans arbetskamrater hela tiden och låtsas att de är mina, haha. Idag hamnade jag mitt i en anställningsintervju vilket händer ganska ofta här. Tydligen är Espressohouse ett bra ställe för intervjuer (offentlig förnedring). Jag förstår inte det där riktigt men jag älskar att lyssna. Idag ville jag nästan gå emellan och läxa upp den arbetssökande. Alltså - man SKA vara ärlig. Det man säger i en intervju måste man ju kunna leva upp till sen. Men det betyder ju inte att man inte kan utesluta vissa detaljer. Som det här med morgonhumör, trötthet, att man är för snäll och ofta blir "överkörd" eller att man egentligen är kass på att köra bil. Man kanske ska förbereda sig lite och ha MINST en bra sak att säga om sig själv? Om de frågar efter ens "svagheter" så behöver man ju inte spy upp en hel bok?! Håll käften för fan.

Men...det gick vägen. Grabben med de många svagheterna fick jobbet. Tydligen hade chefen också en svaghet. Antagligen handlade det om få ansökningar...eller skrämmande låga lönekrav? Jag var helt chockad och klämde ur mig ett "Men grattis då!" när svagheten himself gick förbi efter intervjun. 6 svagheter rabblade han upp men kunde inte komma på EN enda bra sak om sig själv. Och han fick jobbet. Den nya regeringen måtte fan ha gjort underverk när det kommer till arbetsmarknaden! Heja heja - jobb åt alla! Jag ska söka till chefskirurg imorgon. Hur jävla svårt kan det va? Jag har bacillskräck, hatar blod, kräks om jag ser var och andra äckligheter och egentligen tycker jag inte ens om människor. Jag har ju stora chanser! Heja mig!?

Ikväll ska jag vägra Tacos igen. Jag efterlyste lite middagstips på Bloggens Facebooksida och det trillade in ett hundratal. Så mycket god mat det lagas på fredagar i det här landet!? Jag borde fan åka runt och knacka dörr och bjuda in mig själv på fredagsmiddag hos folk! "Meekatt knackar på" - jag tar med vin! ;)

Nu ska jag ta tag i mailen! Sen ska jag kika efter en ny dator för min ville visst inte leva mer.

over and out.

//Meekatt...


Glöm inte kika in i min webshop för presenttips till Mors Dag och skolavslutning/sommarlovet!


7 kommentarer :

 1. Hahaha 😂, bara du drösar in 😉
  Så har jag sällskap av någon mer som hatar tacos!

  SvaraRadera
 2. Karin Büchert22 maj 2015 14:25

  Jag kan lätt bjuda på fredagsmiddag! Vägrar tacos!

  SvaraRadera
 3. Du är underbar 😍❤

  Gabriella

  SvaraRadera
 4. "Meekat knackar på" är kanske nästa tv succé?!

  SvaraRadera
 5. Fina Malin❤ Här har barnen valt mcdonaldskäk ikväll, lovar att bjuda på en meny om du kommer med vin

  SvaraRadera
 6. Carro, Isabellsmamma22 maj 2015 16:01

  Underbar ide det där att du knackar på o äter kvällsmat hos andra!!! GO GO GO
  Här är du hjärtligt välkommen!!

  SvaraRadera
 7. Hahaha, har precis läst ditt inlägg om GeKås i Ullared! Jisses som jag skrattade!! Och grädde på moset så är det dit jag ska i morgon. :o) Tack för en härlig blogg, har hittat en favorit till. /EvaH

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!