lördag 23 maj 2015

Stulen bil, Liggaläge & Fail!

Ibland över träffar jag mig själv. Verkligen. Jag gick i 40(!) minuter och letade efter min bil igår utanför Eurostop. 40 minuter!? Jag parkerar ALLTID på samma ställe (eftersom att jag är mentalt störd och inte kan ändra på saker som uppenbarligen fungerar) och när jag kom ut igen var bilen borta. Poff! På riktigt! Jag ringde såklart Freddy som inte svarade och pratade in ett hysteriskt meddelande om att Meekattbilen var stulen och att jag ville dö...typ. "Någon har tagit Meekattbilen!! Vem fan kör runt i den nu!?! Säkert en ofräsch jävel som luktar svett! I min NYA BIL!!!" Lite smått hysterisk ja... Sen ringde jag Tina och beklagade mig över att någon snott min bil. Och mitt i allt så tyckte jag att det var lite pinsamt att leta efter bilen som en dement jävla tant så jag gick liksom runt där och strosade med mitt mentalt störda leende och låtsades att jag väntade på någon...eller låtsades att jag pratade i telefon. Moget. Efter 40 minuters strosande, ett par tårar och ett par nya könsord uppenbarade sig det här:


Okej. Note to OCD-self: Byt ALDRIG mer parkering! Det är farligt att prova nya saker. På riktigt. Det var visst ett vägarbete på vägen in och jag kom liksom in på Eurostop bakifrån...och tänkte va lite wild and crasy och prova en ny ruta. Fail.

Inte nog med detta. Sen slarvade jag bort min man med. Han gick inte att få tag i på hela dagen och när klockan var halv sex på kvällen började jag tycka att det var lite konstigt. Så jag efterlyste honom på Facebook. Jag fick en massa mail med "Han är hos mig!" så jag visste i alla fall att han levde, haha. En stund senare hittade jag det här i köket:


Jag blev nästan chockad. Inte nog med att han drack vin och såg lite fredagskåt ut - han såg PIGG ut. På en fredag!? Alla hejade på via sociala medier. "Ikväll blir det ligga för katten!" Det fanns alltså chans att Freddy skulle hålla sig vaken LÄNGRE än barnen igår. Men då kommer vi till nästa fail...

 
Haha, heja mig?! Jag somnade...klockan 8 minuter över sju. Förlåt Freddy. Det här med att åka och träna klockan 05,20 sätter sina spår. (Och kommer aldrig hända igen.)
 
Nu drar vi till Sjöbo i Meekattbilen för en dag med fina Åsa med familj!
 
over and out.
 
//Meekatt...

1 kommentar :

  1. Åh du har ju ännu finare bil nu! Fan vad snygg! :D Kram <3

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!