måndag 11 maj 2015

Sjukstuga, Hjärnskakning & Gnäll!

Ja, det är ju hög tid för en uppdatering här inne. Jag är ju som ni alla vet en sån där dålig bloggare som inte gör som vi bloggare "ska". Jag bloggar bara när jag har lust istället för att tvinga fram två-tre inlägg om dagen för att hålla statistiken uppe. Jag skiter i statistiken och bloggar om jag har något att skriva. För sån é jag! (Får ni abstinens efter mina dumheter uppdaterar jag Facebook och Instagram ganska flitigt. Och ja, jag heter Meekatt där också. Såklart. ;)

Jag har varit mitt klenaste jag i ett par dagar och legat nerbäddad och mest gnällt. Bihålsinflammation, feber, ont i halsen och ont i lungorna. Fantastiskt. Jag som precis fått upp flåset på slingan. Det ÄR farligt med motion - det har jag alltid sagt, haha. Så ja, så här har jag sett ut i en vecka typ:

Blekfet, osminkad och lite skelögd. Sån é tydligen jag, haha.
 
Helgens roliga planer fick ställas in och istället låg jag i soffan och tyckte synd om mig själv. Jag gjorde ett avbrott ifrån misären och åkte till Ängelholm för lite lekplatshäng och inköp av lördagsgodis. Mascara på, dubbel dos Ipren och iväg. Jag var inte jättetuff efteråt. Suck.
 
I lördags kväll lekte barnen och Elton kom på den geniala idén att gå balansgång på sänggaveln. Det gick skitbra...tills han trillade ner och slog bakhuvudet i golvet. Söndagen spenderades därför på Barnakuten i Halmstad. Jag och Elton åkte in tidigt på morgonen men väl inne var han ganska pigg och vi fick åka hem. Sen började han spy och blev jättedålig och vi åkte in igen...för att spendera över sex timmar på akuten i väntan på en läkare. En liten hjärnskakning...i kombination med hög feber då han smittats av mina baciller. Ingen kaxig treåring. Dessutom hittade läkaren ett blåsljud på hjärtat...som med stor sannolikhet beror på infektionen i kroppen eller att blodet rusar lite extra fort pga smärtan i huvudet. Men mammahjärtat orkar liksom inte med såna besked efter 6 timmar på akuten när man inte ens är frisk själv...
 
Såhär kaxiga har vi varit idag...
 
TACK för alla fina hälsningar till Elton och kryahälsningar till mig på Facebook och Instagram! Ni är fantastiska!
 
Ikväll har jag i alla fall känt mig betydligt piggare och jag har avverkat mina 15 000 steg. Back in business! Hatar att bli sjuk när man väl är igång. Jag vill bara sätta mig i soffan och äta Geisha och tycka synd om mig själv, haha. Men det går ju inte när träningsarmbandet sitter där på armen och vrålar "ut och gå tjockis!!", haha. Älskar det! Svensk manual kommer här på bloggen till er som beställt så ni behöver inte lära er kinesiska. Men det är skitlätt att få igång den! :)
 
Nu ska jag krypa ner till mitt lilla element. ♥
 
over and out.
 
//Meekatt...


7 kommentarer :

 1. Krya på er! Sitter här i soffan med en gosse som är varm som ett element, o det lilla hjärtat slår som en trumma på speed..
  Det gör så ont i mammahjärtat när han bara ligger o är alldeles orkeslös.
  O det bästa med det hela, är att om nån dag kommer jag oxå att åka på skiten, mitt immunförsvar är likamed noll..

  SvaraRadera
 2. What, står kr, kostar det de i SVENSKAKRONOR?! Hur 17 göres för att beställa (aldrig beställt från utlandet)

  SvaraRadera
 3. Fick mitt armband idag, det verkar vara väldigt generöst med antal steg tycker jag nog...

  SvaraRadera
 4. Men fy... Krya på er!

  SvaraRadera
 5. Jag jobbar med diagnostik av barn med medfödda hjärtfel. Kan lugna dig med att minst hälften av alla barn i Eltons ålder har vid något tillfälle blåsljud på hjärtat som är helt normalt och inte orsakat av något hjärtfel, särskilt när de har en pågående infektion, feber och dyl. Lugn bara lugn och krya på er båda :-)

  SvaraRadera
 6. Stackars liten. Krya på dig Elton!

  Har en fråga också, har jag missat varför (förutom de uppenbara hälsoskäl som finns att motionera såklart) varför du är ute och ränner så hurtigt hela tiden? :)
  Var hittar du motivationen?

  Jag pallar knappt mina 10tusen om dan utan att ha en daglig morot. #lazyforlife 😅

  Du är duktig! Heja, love your blog!

  SvaraRadera
 7. Hej, första gången jag kommenterar men är in på din blogg dagligen :)
  Angående att man alltid blir sjuk då man kommit igång med träning, du måste äta något proteinrikt efter du tränat, Max 30 minuter efter passet måste du få i dig något :) typ en banan eller liknande, och tyvärr tror jag inte Geisha räknas in där :/
  Äter du efter träning slipper man den envisa förkylningen som alltid kommer annars :)
  //Linnea

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!