onsdag 13 maj 2015

Hundfan, Långa bröst & Förnedring!

Idag vill jag rikta ett extra stort tack till Agge. Tack snälla Agge för dagens förnedring. Supermorsan med långa bröst gör entré på skolgården...i pyjamasbyxor. Skjut mig.

Agge var i vanlig ordning med mig på jobbet idag och jag släppte ut honom i trädgården. Grannen bygger nytt hus och vårt staket är borttaget. I väntan på ett nytt har det satts upp ett provisoriskt staket i form av ett nät...som inte är sådär jättebra. Agge smet idag...igen. Och jag ropade och letade en stund och ringde sedan Polisen. "Hej, det är jag igen"...typ. Jippie. Sen gick det en stund och telefonen ringde. Det var Alice fröken. "Hej, vi har en hund här på skolgården som Alice känner igen." Skithund! På skolan!?

Jag satt och jobbade när hon ringde...i pyjamasbyxor och linne. För så jobbar jag på förmiddagarna. Utan bh och med håret i knut á la "man-kan-önska-att-detta-var-knullrufs-men-det-var-bara-jag-inatt"-frilla. Men ja, jag tänkte såklart att Alice skulle stå ute vid cykelställen men hundhelvetet (Förlåt Agge, men vafan!) och vänta. Det gjorde hon inte.

Jag fick alltså gå ur bilen. I pyjamas. Med mina långa bröst...utan bh. Ni som har långa bröst förstår känslan. Ni som har små fasta bröst - jag hatar er. Alice fröken vinkade glatt. "Ja men hej hej! Jag kommer här. I PYJAMASBYXOR och (knull)rufs klockan halv tolv " Hon måste ju undra vad det är för jobb jag har egentligen. Dessutom med en bortslarvad hund...på skolgården! Suck. Förnedringen. Men det blev värre. Alice snälla fröken pekade bort mot en folksamling och sa "Femmorna har honom bunden, de står där borta!". Med risk för att förnedra mig ännu mer (om det ens är möjligt här) så måste jag då säga att det finns en hunk som jobbar på skolan och han är lärare för femmorna. Nu sitter alla Mellbymammor och flinar och tänker "PINSAMT MALIN!" men ja, jag säger det. Men ALLA tänker det!!

Så ja, där stod de - en hel hög med glada och stolta femteklassare, en chockad Alice, en överlycklig hund som fått både kärlek och korv...och så den snygga läraren då. Och där kom jag. I pyjamas. Tack Agge. Verkligen.


TACK ni hjältar i klass 5 som fångade in Agge idag och överöste honom med kärlek! (Jag hoppas innerligt att ni inte hänger inne på min blogg i och för sig!) Jag kommer inom på måndag med ett bidrag till klasskassan som hittelön! ♥ Lovar att ha bh på mig!

over and out.

//Meekatt...

19 kommentarer :

 1. Skrattar så jag tjuter! Förstår känslan exakt! HAHAHAHA

  //Mellbymorsa ;)

  SvaraRadera
 2. HAHAHAHAHAHA! Älskar dig!

  SvaraRadera
 3. <3 Du är sååå jävla underbar!!!

  SvaraRadera
 4. Tror du gjorde deras dag :)

  SvaraRadera
 5. Såg din bil i Laholm idag och blev så glad att jag körde in i vägkanten och skrapade upp bilen! Min man hatar mig. Men jag blev så starstrucked! *ASG*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha:-) Underbart😂 Inte med bilen, men din kommentar😃

   Radera
 6. Hahahaha, goa Malin! Pyamasbyxor brukar ju vara snygga och hunkar gillar tudor som rör sig, helt säkert!
  Jag kan lova att ungarna inte hade koll iaf.. xD

  SvaraRadera
 7. Hahahahaha DU ÄR BÄST!!! Och jag vet vem "hunken" är o jag håller med dig om att han är en "hunk"!! ;-) puss

  SvaraRadera
 8. Hahaha! Underbart katten! Min grabb kom hem idag och berättade stolt att de räddat livet på Meekatts hund! *skratt* Vilket drama! ;)

  SvaraRadera
 9. Jag dör av skratt men också av igenkännande.... Hade en samojedhane som rymde ideligen.... Folk i byn tingde o sa nu sitter han här o ylar på trappan.... Snygga löptikar var verkligen hans grej ❤️

  SvaraRadera
 10. Meen, Agge är visserligen typ den sötaste hund jag sett,men han har jag ju sett.Hoppades ju du skulle visa en bild på Hunken..Men nähä.. ;-)
  Puss & kram fina vän

  SvaraRadera
 11. Ojoj, sitter här o skrattar högt för mig själv. Kommer ihåg när vi hade kaniner och en morgon när jag sitter på toa och tittar ut genom fönstret så ser jag ena kanindj----en rymma, kniper åt torkar mig drar upp trosorna och springer ut på baksidan och fångar kaninen....... sätter tillbaka honom i buren och tittar upp, opps......det var visst fotbollsträning på baksidan!!!!!! (vi har fotbollsplaner precis bakom vårat hus). Det var uppvärmning på två planer inför cupspel, grabbar i 14-15 års åldern på den ena och blandat lag i 8-10 årsåldern på den andra...... Så jag har då visat mig för större delen av byn (och en massa annat folk) i trosor och bar överkropp (har också lååånga bröst). Jag hoppas det är glömt nu för det är ca 10 år sen men känslan kommer jag aldrig att glömma... Ha det bäst Kramar i massor <3

  SvaraRadera
 12. Skaunetösen14 maj 2015 05:45

  Ha ha du är bara så jäkla rolig att läsa.

  Har frågat förr men frågar igen:
  Är Agge en Tibetansk Spaniel och var är han köpt ?
  Vi har en TibbeSpaniel på 5 år och köpt i Eskilstuna.

  SvaraRadera
 13. Hahahahahahahaha! Tack Malin! Du gjorde min morgon! (Okej, förstår att det här var lite skämmigt för dig och tycker lite synd om dig, men är mest glad för min egen skull som fick morgonens skratt.)

  SvaraRadera
 14. En tibbe i ett jäkla nötskal. Jag har hatat min många gånger. Ungefär lika många gånger jag har hittat honom hos grannen eller vid något äckligt. Skrikit mig hes med men de är ju ganska söta när de väl lyssnar (typ en gång vad fjärde psalmsöndag)

  SvaraRadera
 15. Fem solar 🌞🌞🌞🌞🌞! Magisk!

  SvaraRadera
 16. Åh Malin, du är så härlig, jag skrattar så tårarna sprutar här! Har själv varit ute och jagat förrymda husdjur med flaxande tuttar så igenkänningsfaktorn är hög :D

  SvaraRadera
 17. Hahaha du gör min dag med dina roliga inlägg :)
  Har en fråga till dig, har beställt ett sånt aktivitetsband den samma ställe som du, hur länge fick du vänta på det?

  SvaraRadera
 18. Min häst hade en förmåga att rymma i tid o otid. En dag när jag inte var hemma stack hon iväg neråt byn, mamma stack efter.
  På min lillasysters cykel, o iklädd en skitig overall..
  Hästskrället vägrade dessutom att infångas, så det tog alltid sin lilla tid att få hem eländet..

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!