onsdag 13 maj 2015

Han är FISK!

Det blev nattjobb för mig i strandhuset igår. Det är praktiskt i VAB-tider att man kan ta hand om sjuka barn på dagarna och jobba på nätterna (i kombination med rödvin), haha. Inte så hållbart i längden dock. Jag körde hem tidigt och smög in och la mig i Alice säng. En stund senare kom Elton inspringandes och vrålade "JAG ÄR FISK MAMMA!!!" Härligt! 45 minuters sömn. Men yeyh - äntligen "fisk", haha. Det vänder snabbt när man är tre år gammal. Heja Elton! Nu ska vi bara försöka se till att han äter upp sig lite. Finns inte så mycket att ta av på den grabben. Tyvärr har jag inte alls samma problem när jag är sjuk...

 
Elton hälsar och tackar för alla krya-hälsningar och hjärtan på FB och mail! ♥
 
over and out.
 
//Meekatt...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!