onsdag 13 maj 2015

Generad hårväxt, Brasiliansk och Förnedring av mannen!

Jag har fått en massa mail efter att jag instagrammade om den där "hårborttagningstjofräsen" som jag kallar den. SIBA sökte produkttestare för den och jag kände direkt att "HÄR har vi en chans att förnedra min man i sociala medier!", haha. Eller nej, kanske inte BARA det - jag vill ju prova den jag också. Så jag skrev en bra motivering om hur bra jag skulle kunna (förnedra min man offentligt!) prova den och fick hem den! Skickade med en bild för att övertyga! ;)


Apparaten är en Lumea IPL från Philips. IPL är en ljusbaserad teknik (Intense Pulsed Light) som ger lätta ljuspulser på hårroten. Om man upprepar behandlingen regelbundet (varannan vecka ca) så ska håret ramla av och återväxten förhindras. Jag har tänkt att gå på salong och fixa det där som många andra men blir liksom aldrig klar att boka den där tiden. Funkar detta är det ju toppen! Hur smidigt som helst, man gör det hemma när man har tid och det känns nästan ingenting. Det sticker till liiite men hallå - man är ju kvinna. Man har ju vaxat sig både här och där och fram och bak så var är ett litet stick!? ;)

Nu kommer det ju ta ett par veckor innan jag kan ge den ett ärligt omdöme så ni får hålla ut och följa uppdateringarna här på bloggen. Men jag har hört en massa positivt så jag ser fram emot bra resultat! Apparaten funkar inte på för mörk hud, inte heller på rött, vitt eller grått hår. I övrigt är det bara att köra på. Man rakar området man vill behandla och sen håller man apparaten mot och trycker på en knapp. Sen kör man bara på. Sen kan man fortsätta raka sig såklart och sen behandla var 14:e dag. Ca 4-5 gånger ska räcka för bra resultat. Ser ju lovande ut för oss som ska spendera sommaren på nakencamping, haha!


Förstår inte alls varför det kallas generad hårväxt. Hårväxten är väl för fan inte generad alls? Förnedrande hårväxt passar bättre. Jag ska bli kvitt mina strån på hakan som jag fick när jag var gravid med Elton, allt hår på benen, armhålorna och södra Thailand-regionen. Hur praktiskt är inte det? Slippa gå med fula rakplitor eller förnedras på alla fyra under en brasiliansk vaxning. Wish me luck? Men nu var det ju mannen som skulle förnedras och eftersom att Freddy har hår på ryggen så fick han börja förnedringen direkt när apparaten kom hem. Förebilder måste tas, rakning och hysteriskt skratt ifrån en tramsig och trött fru och sedan tvångsbehandling:


Jättekul tyckte jag. Ska öppna salong i strandhuset. Bara att boka tid. Man kan köra den både här och där! ;)

Sen var det min tur...


Ja, man håller liksom andan lite när man väntar på att det ska bränna till i vissa regioner, haha...men det går bra. Det går att ställa in olika grader efter område och känslighet. Och med tanke på hur lite avklädd egentid man får tillsammans som småbarnsföräldrar så var detta nästan det sexigaste vi gjort på ett år.


Jag mailade SIBA och fick ett specialpris till mina läsare. Ni som är nyfikna - kika in här för att läsa mer om produkten.

Ange koden "philipsipl" i kassan på siba.se för att få det exklusiva bloggpriset 4 599kr på Lumea (som vi testar) eller 1 690kr på SC1981 som är en enklare variant. Koden gäller t.o.m 12/6 2015.

Jag håller er uppdaterade!

over and out.

//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. ha ha nu heter de ju generande hårväxt av just den anledningen att det inte är hårväxten utan du som blir generad. Den andra frågan är ju varför man ska generas av det över huvud taget.

    SvaraRadera
  2. Du tar väl före och efter bilder. 😜😂

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!