måndag 18 maj 2015

Fulsång, Pinsamheter & Korv!

Älskade vardag. Inga sjuka barn, inga ömma bihålor, ingen klämdag och ingen jäkla hets efter lördagsgodis och äcklig fredagstacos. Bara en helt vanlig måndag med en massa jobb, kaffe och Sister Hazel. Underbart! Det här med att kombinera en trotsig treåring (som alltid är sjuk) med en kaxig sjuåring (som tror hon styr Sverige) har verkligen fått mig att uppskatta vardagen. Att köra till skolan på morgonen och säga "Hej då hjärtat! Vi ses klockan fem!" och sedan låsa bildörrana, sätta igång Sister Hazel på högsta volym och fulsjunga asahögt hela vägen till jobbet. Hur kan man inte älska det även om klockan känns som mitt i natten? Varsågod dagis - här får ni en treåring som tar 25 minuter på sig att välja pålägg och som sedan vägrar äta mackan i alla fall. Lycka till! Och varsågod fröken - här får ni en 7-åring som kan allt, vet allt och som kan tvätta händerna utan att sätta på kranen! Kör hårt!


Jag har hunnit med en sväng på Maxi, ett snabbt möte och sen har jag varit på skolan och lämnat ett bidrag till femmornas klasskassa (glasskassa?) som "hittelön". (Jag hade bh på!) De hittade ju Agge förra veckan  under sin utflykt när han hade rymt ifrån strandhuset och tog med honom till skolan och pysslade om honom. Alla (inklusive Alice) tyckte mitt inlägg var så pinsamt. "Hur kan du skriva ut i bloggen att du tycker läraren är sketsnygg? Du måste ju träffa honom i flera år och skämmas nu!" Men vafan!? Det kan ju inte ha kommit som en chock? Det lär ju inte vara så att grabben inte vet om det själv? Han LÄR ju ha gått förbi en och annan spegel i sitt liv och upptäckt detta redan? Jaja, nu kan femmorna äta glass för 500 kronor och har därmed fått en bekräftelse på att goda gärningar är något man ska ägna sig åt här i livet. ♥ Och Agge har lärt sig att OM han ska rymma igen så ska han springa direkt till skolgården. Där fick han både korv och kärlek, haha.

Nu sa jag ta tag i beställningarna. Massor med vykort till Vardagshjältarna ska packas inför avslutningarna och sen blir det design av en massa mammatavlor inför Mors Dag!

http://www.meekattmedia.com/shop/product/vykort-3-pack?tm=webshop

over and out.

//Meekatt...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!