måndag 18 maj 2015

Flytt, Gärninsgmän & Straff!

Hur jävla stora spindlar har vi i den här kommunen egentligen? Jag blir lite rädd här. Jag med världens spindelfobi...usch. Jag flyttar!
 
 
De kallar till och med spindeln för "gärningsman". Då förstår ni ju storleken på aset! Jag räddade livet på mig själv genom att dammsuga upp en spindel för ett tag sedan. Jag satte sedan ut dammsugaren i trädgården i ren skräck. Det regnade den natten. Freddy blev jättenöjd...verkligen. 1600 kr dammsugare - poff! Men gärningsmannen fick sitt straff! Och ja...alla ni som älskar spindlar och säger att de är ofarliga - de är väl för fan inte ofarliga om man får en hjärtinfarkt när de galopperar mot en på golvet!? Man kan DÖ då. På riktigt.
 
Kommer sova med ett öga öppet inatt. Men först - mat. Familjen skulle visst äta tacos ikväll. Jag vägrade och åkte till jobbet. För sån é jag!
 
 
over and out.
 
//Meekatt...

7 kommentarer :

 1. Du är inte ensam Mammakatt, jag är också rädd för de där förbannade jävla odjuren.
  Just nu vågar jag knappt gå på toa eftersom en familj åttbeningar bestämde sig för att flytta in där i början av Maj, och de har en förmåga att alltid visa sig när JAG ska in på toa. Kill me..

  SvaraRadera
 2. Jag vill bara tacka för alla inlägg idag! Det är så galet roligt att läsa dina texter. Heja dig, sluta ALLDRIG att blogga!

  SvaraRadera
 3. Känner igen det där med spindelfobi. All cred till dig som vågade dammsuga upp den. Det vågade inte jag på mitt senaste möte med en stor läskig best. Ringde hem maken från jobbet så han fick ta den i vardagsrummet medan jag stod i hallen och grinade hysteriskt. Ryser.
  Min kurator säger dock att hon kan bota min spindelfobi på tre timmar... Vet inte om jag tror på det.

  SvaraRadera
 4. Den spindeln vill jag inte heller möta eller någon annan spindel för den delen heller! Hemska odjur!

  SvaraRadera
 5. Såg din bil i stan idag utanför Siba! Höll på att kissa på mig av lycka och smygfotade en kass bild som blev suddig och körde fort där ifrån, hahaha.

  Du är bäst katten!

  SvaraRadera
 6. Hua, har också spindelfobi. Dammsög också upp en stor en sen kom jag på att faaan vi har ju centraldammsugare hmmm pannan i djupa veck. Gick ut tog in en massa smågrus som jag sög upp och sen kall aska från vår kamin och sen när maken kom hem fick han direkt tömma behållaren. Nä, spindlar är inte gosiga o gulliga djur fy tusan. Kram på dig och familjen.

  SvaraRadera
 7. När vi flyttade in i vårt hus, bodde det ENORMA spindlar i huset!
  Bara kroppen var väl 5 cm, ryser när jag tänker på det o vill lyfta upp fötterna i soffan..
  En av dessa rackare ramlade ner i en rostfri skål, o kom inte upp. Jag var hysterisk o gråt när jag hörde spindeln krafsa för att komma upp. O stackars sonen, som då var ca 2 år, blev lika hysteriksk när mamma grät.
  Ja jösses..

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!