fredag 15 maj 2015

Det här med ballen...

Alltså...det funkar ju sådär att försöka "jobba ifatt efter en VAB-vecka" och ta tag i en massa samtal när hela jävla Sverige verkar sitta i kläm!? Hur kan alla ha så förbannat mycket föräldraledighet och semesterdagar hela tiden? Jag hade nio samtal på min lista som skulle avverkas. 8 personer av 9 möjliga hade "klämdag". Vafan!? Vart sitter ni i kläm någonstans? Jag blir lite bitter i min "egenföretagarensamhet", haha. Alla ni 8 som kommer till jobbet på måndag och har meddelande från mig:


Vi måste reda ut det här med "ballen". Jag skrev igår att jag hade ont i ballarna och plötsligt ser tusentals personer framför sig att jag har snopp...ar? Hallå! Jag är från Skåne! Sluta skratta åt mig! Ballarna är skinkorna!! Jag har träningsvärk i HÄCKEN! Sen är det ju lika konstigt i min hjärna att alla norr om Skåne verkar kalla snoppen för "ballen" och man samtidigt läser "En perfekt dag för ett glas rosé på ballen!" eller "Sitter på ballen och njuter av solen och sörplar latte!". Ursäkta min skånska snuskiga hjärna då...men det där är fan jättekonstigt. ;)

Idag halvstår jag i alla fall upp och jobbar med mina ömma ballar och jag går som om jag blivit påsatt av ett helt fotbollslag... Det har jag inte blivit. Däremot sa någon till mig att jag skulle ta längre steg och gå liite snabbare när jag kämpar på med mina powerwalks. Det gjorde jag. Så här i efterhand hade påsättningen av ett helt fotbollslag varit betydligt skonsammare (och roligare, haha). Men ja, heja mig som släpade mig runt med mina lååånga steg 6 km igår. Och AJ.

Ikväll tänker jag vägra äcklig Fredagstacos! Game on familjen!

over and out.

//Meekatt...

3 kommentarer :

 1. Så glad att jag hittat din blogg:):) du skriver på ett sätt som jag bara älskar :)

  SvaraRadera
 2. Malin med töserna15 maj 2015 21:49

  Ballen är väl hela paketet sas, iaf i småland :)
  Bra jobbat i spåret!!! Men inte långa steg, eller inte längre än vad du går normalt för då kan knäna börja ta stryk (sagt av min ortoped). Korta steg är bättre, då blir det fler också ;)

  Lev väl,

  Malin

  SvaraRadera
 3. Underbart!! Skrattar så jag gråter!! :))

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!