torsdag 21 maj 2015

15 000 steg om dagen!

Eftersom att det var så många som beställde träningsarmband och ville hänga med på #15000stegomdagen så har jag skapat en egen Facebooksida för detta ändamål. Massor med entusiastiska armbandsköpare mailar mig (yeyh för er!) och det är ju ännu bättre om vi alla kan peppa varandra. Beskrivning på hur ni kommer igång med armbandet finns också inne på Facebooksidan

Och jag tänker att eftersom att jag hatar alla som tjatar om träning så måste alla andra också hata det. Dessutom är detta ingen "träningsblogg" som någon så surt skrev i ett mail, haha. Bara för att jag råkat röra lite på fläsket liksom. Så vi hoppar in i en egen grupp och besparar alla andra vårt skryt, haha. Absolut ingen bantningsgrupp(!), ingen hets och inget tjat om dieter och bacon! 15 000 steg (eller vad man nu har för mål) om dagen - för att det är bra för oss. Inget annat. Lite "heja oss" när vi behöver det och "Fan! Det blir bättre imorgon" när det behövs. Pepp och hejarop i en lagom blandning. Tjatar man om vikt åker man fan ut, haha. För sån é jag.

http://www.dx.com/p/xiaomi-intelligent-bluetooth-v4-0-sport-mi-band-fitness-bracelet-black-silver-355980?utm_rid=31655650&utm_source=affiliate#.VV2saPl_tyU

Klicka in er HÄR och häng på ni som vill på sidan 15 000 med Meekatt.

over and out.

//Meekatt...

3 kommentarer :

 1. Hejja Hejja! Du är grym som håller i! Jag kämpar på på mitt håll, idag blev det 10 km promenad på fm och så ska jag köra body combat nu ikväll! Älskar att slåss ;) :-D Uppskattar om du orkar/hinner ge mig lite proffsbloggfeedback på min blogg om min resa mot mitt mål. Kram! (http://mindrefett.blogspot.se)

  SvaraRadera
 2. Vill gärna köpa ett armband, men har inte Facebook, lust att ge infon till mig?
  billan_83@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Hej! Kan man ha armbandet på vristen istället, funkar det lika and då?
  Jobbar i kök och får/kan ej ha armband då...
  //jessica E

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!