onsdag 15 april 2015

Mer Freddy åt folket?

Ja, men vi fortsätter väl i ämnet "kärlek över gränserna"? Eftersom att Freddy fått en ny mening med livet i och med sitt spontanköp på Ica Maxi förra veckan så är det ju inte mer än rätt att han får stå i rampljuset lite. Det är ju verkligen det han älskar mest med mitt jobb, haha. Freddy kom hem med en fönstertvättsmackapär och i samma stund som apparaten packades upp började Freddys blå ögon lysa som aldrig förr. Som en nyförälskelse liksom. Och jag unnar såklart honom det. Vi mår alla bra av lite pirr i magen ibland och efter 15 år och med ungar och en hund i sängen är det fan inte alltid lätt att känna pirret.

 
Men nu. Det är som en ny man där hemma. Han går där och ler och myser för sig själv samtidigt som han beundrar sitt eget arbete. Våra fina fina fönster! De är så rena att jag gick rakt in i altandörren idag och slog i pannan. Så jävla rena är de. Ja, jag är också liiiite imponerad. Men det har liksom gått till överdrift. Båda våra hus är putsade till perfektikon med den där jävla apparaten. Fönster, kakel, klinkers, köksfläkten, duschväggarna och nu även bilrutorna! Det tar aldrig slut. Idag har han till och med erbjudit sig att ta över fönsterputsandet på jobbet. Jag. Är. Mållös.

Men heja Freddy såklart! All kärlek är vacker och även denna. Och som den omtänksamma och kärleksfulla fru jag är så uppmuntrar jag hans nya passion. Jag gör helt enkelt en TÄVLING och tävlar ut Freddy med sin apparat, haha. Vinnaren får min man - och skinande rena fönster!? Hur bra är inte det? Hur vi än vrider och vänder på det här så är det ju Freddy som är vinnaren!? Och jag förstås - som tänker följa med och heja på och bli bjuden på vin under tiden, haha. ;)

Så - vi måste göra detta LITE logiskt, haha.

1. Man kan inte bo i Norrland..typ. Men jag har ju ny bil och gillar att köra så upp till två timmars resväg ifrån Mellbystrand är helt okej. ;)

2. Man får inte bo i ett apstort hus där han behöver riskera livet på höga höjder under sitt putsande. Jag vill helst ha med honom hem - vid liv.

3. Man får gärna muta chauffören med choklad och vin? Tänker att jag kör bara dit och Freddy kör hem?

Så, skriv en kul motivering till varför du vill vinna en fönstertvätt á la Freddy! Glöm inte skriva var du bor. (Fy fan vad han kommer älska mig nu, hahaha.) Jag väljer en vinnare på söndag den 19:e klockan 12 och vinnaren presenteras på bloggen på Måndag den 20:e! Sen kommer vi överens om en dag som passar för arbetet! ;)

Lycka till!

over and out.

//Meekatt...

56 kommentarer :

 1. F reddy hade mer än gärna fått komma hem till oss och tvätta våra fönster. Jag och sambon bor i en tvåa i Trollhättan. Så det är inte jättemånga fönster (typ fem). Jag tycker det är aptråkigt att putsa fönster och mina är i stort behov av en tvätt då vi knappt ser ut längre. Jag Bjuder självklart På Vin och geisha :)

  SvaraRadera
 2. Attans otur att vi bor liiite för långt bort (minst 6 tim. med bil). Hade varit perfekt att ha Freddy här en dag o putsat fönsterna och du och jag hade kunnat dricka vin och knaprat choklad. Eftersom vi inte har barn hemma så har vi 3 gästrum nuförtiden i olika storlek, så ni hade kunnat sova kvar. Men kommer du/ni hitåt någon gång är du/ni alltid välkomna på kaffe/saft/vin/öl m.m
  Kramar Synnöve

  SvaraRadera
 3. Jamen jag måste ju få vinna! Vi får 5 nya treglasfönster installerade nästa vecka, så de behöver inte tvättas alls! Du kan behålla Freddy hemma och slippa köra till Sala, är inte det värt ett pris!? 😄

  SvaraRadera
 4. Nu bor jag för långt bort men det vore nästan värt att flytta bara för att få fönstren putsade ;)

  SvaraRadera
 5. Freddy är hjärtligt välkommen till Vessigebro och under tiden han arbetar kan ju du pipa iväg till Ullared ;) // Andreas

  SvaraRadera
 6. Ja men detta är ju enkelt... Jag bor i Åstorp o heter Malin. Behöver jag säga mer ;-)

  SvaraRadera
 7. Jag tänker så här: Freddy putsar min asskitiga fönster, de är gamla så man måste dela och putsa i mellan också. Tänk 4 rutor på varje fönster!!! Du och jag kan dricka vin och Christer roar barnen. Bor i Sjöbo så ni kan passa på att hälsa på bästa Ingis och Jotte! Lagom bilresa med nya bilen.

  SvaraRadera
 8. Genevad :)
  Kan lova att han "bara" behöver ta nedervåningen med tillhörande uterum... Här kan bjudas på vin o schweizisk choklad men även en middag om så önskas? (INTE tacos jag lovar)
  Anledning? 2 "Nyopererade" handleder 6:e gången nu o sist i januari) gör att dom ej orkar med våra fönster :(

  SvaraRadera
 9. Jag haren sån fönsterputarmakapär men hur F-n jag än gör så blir skiten randiga. Freddy kan lära mig putsa fönstrens och du kan lära mig dricka rötjut.... It's a deal??? Vi Bor laholm och dottern hämtar er så ingen blir utan dricka!

  SvaraRadera
 10. OKEJ, malin, jag behöver tvättade fönster,
  alla har i smuts olika mönster
  utanför Halmstad ligger denna utmaningen för freddy
  och jag har baginbox:en ready
  att sitta med vinglas tillsammans med dej
  vore höjden av glädje för mej
  Feddy o hans apparatmanick
  blir som på mitt I en prick
  missar han o det blir fel så får jag väl säg:
  malin, nu skjuter jag dej
  kom hit för fasen o ta kidsen med på färden
  jag har det mest barnvänliga huset i världen!
  får jag bara freddy och hans manick
  drar jag till systemet på ett kick!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här är vinnaren Malin! Hon RIMMAR för tusan :-D

   Radera
 11. Karin Büchert15 april 2015 22:37

  Haha men vaffan! Nu jäklar vill jag ha er ut på landet! Bor i en stor villa utanför varberg med, hur många skrev jag på fb att det va, 23 fönster va? Men alla är vändbara så han behöver aldrig klättra och riskera livet! Jag bjuder på vin, gubbskrället grillar! Vitt rosa rött? Äh strunt samma jag ser till att ha allt hemma! Chokladen är en självklarhet i vårat hus ;-)

  SvaraRadera
 12. Hysteriskt kul! Vi bor i Hindås, utanför Göteborg. Vi bor i ett sutteränghus med jävligt smutsiga fönster, både insidor och utsidor är smutsiga så det borde ju bli dubbelt så roligt för Freddy. Jag och min man är inget vidare på att 1) vattna blommor, så alla dör 2) putsa fönster ( alltså min svärmor gör det ibland när han har tråkigt?). Om Freddy kom hit och putsade fönstrerna så skulle ju jag kunna köpa nya blommor att ställa i dem sedan. Så det ser hemtrevligt ut från gatan sett, eftersom man kommer att kunna se så bra när dem är rena. Jag bjuder på rosa bubbel, för sån är jag, choklad går att ordna. Jag har två barn också så om du vill kan du ta med dig dina. Vi har en stor instängslad trädgård vi kan släppa ut dem i men om Alice gillar bebisar kan hon leka med ettåringen ist, honom måste man punktmarkera ute och det kommer vi inte att ha tid med ;)! Hälsningar Marie D

  SvaraRadera
 13. Hade gärna vunnit. Mest för att få dricka vin med dig, rena fönster blir en bonus. Men bor nog utanför två timmars området. :-)

  SvaraRadera
 14. I Helsingborg finns jag och mitt inte allt för stora hus. Freddy får välja själv hur många rutor som ska putsas, en eller 7? Eller så låter vi honom gå bananas på uterummet... Lagom stora rutor, jätteskitiga (eller skitan är rutig som min moster sa en gång) och inte alls högt. Även grillen kan han få polera... Mer tid för dig att dricka vin tänker jag..:).

  Du Malin får helt klart vin, geisha och jag kör dig så klart till din nageltjej, två flugor i en smäll? Är du riktigt snäll kör jag dig också till Ikea. Välkomna!

  SvaraRadera
 15. Åhhh!
  Jag måste få vinna!
  Bor ca en timme bort. Billeberga.
  Hatar putsa fönster, kan inte putsa fönster, har aldrig putsat ett fönster i detta hus och vi har bott här i snart 6 år😳
  Har en tvååring och en fyra åring och en sambo på 36 och som om det inte är jobb nog så jobbar jag på förskola med ett till fyraåringar. Så även om jag nu skulle tänka mig att putsa fönster så hade jag verkligen inte haft ork till det.
  Jag älskar dug Malin och din blogg och en av mina hemliga planer är att du ska bli min bästis en dag!
  Älskar vin, choklad och mat!
  Kom hit och lek med mig Malin medans din man putsar fönster min grillar och vi dricker vin i trödgården vetja!

  SvaraRadera
 16. Jag skulle behöva en omgång av freddy. .. jag fick skäll under 5 dagar av min svärmor för mina skitiga fönster . Hon har visserligen åkt hem 8ch kommer inte tillbaks på ett år . Men tänk va jävla mycket mer jag skulle njuta av rena fönster nu när jag vet att jag inte behöver dela utsikten med svärmor på ett år. Jag bor väll lite långt bort kanske ... men 2 timmar till södertälje . Det grejjer du katten 😉 . Kram fröken Aarea

  SvaraRadera
 17. Becky Claurentzius15 april 2015 22:45

  Jag bor i Ränneslöv, så det är ju cykelavstånd (på sommaren iaf), och jag bor i ett normalstort hus, med fönster som man öppnar inåt! Kan bjuda på både rött & vitt, har en tös på 5 år & en trädgård där vilddjur (eller barn) kan leka i. Det hade ju varit skönt att slippa putsa fönsterna nu när jag precis börjat nya jobbet.. Gick från timanställd till 80%, så nu har jag svårt att få tiden att räcka till! Dessutom av har Örelids pizzeria hemkörning om man skulle bli hungrig av att se Freddy slita :-D

  Kan slänga in en påse badsalt som lön också! Och givetvis choklad!!

  SvaraRadera
 18. Hus gammalt som gatan.
  Fönster nya men skitiga som satan.
  När Freddy jobbar
  Hoppas du inte nobbar
  Rödtjut med den här skatan!

  Mig alltså... :-) i Svalöv...

  SvaraRadera
 19. Jag vill ha hit Freddy och maskinen!!!!!!!! Bor på bottenvåningen i ett hus med massor av fönster. Är han ändå klumpig har vi nära till sjukhuset ( 3min med bil) och dessutom är jag läkare så det är perfekt ur säkerhetssynpunkt . Vi bor i Halmstad men har en rondell runt knuten ifall resan hit blir för kort. Och som om inte det andra vore skäl nog så kommer motiveringen här: vi har aldrig, på riktigt, putsat fönstren någon gång förrutom 1 som vi fick ägg på på halloween för 6 år sedan. Vi har bott här i 11 år till sommaren. Jag skulle också gärna vilja ha lite utsikt någon gång i livet och därför vill jag vinna. Kram Åsa

  SvaraRadera
 20. Har äntligen fått färdigt vår nya pensionärskuvös och den ska invigas med jobbarfest i maj. MEN fönstren är hopplösa att få snyggt putsade! Så hejja Freddy säger jag bara! Välkommen till Falkenberg så bjuder jag på vin och geisha på terassen!
  Mvh Malin Falkenberg

  SvaraRadera
 21. Jag bor i Oskarström, nära och bra!
  Min motivering är att jag har en likadan fönstertvättsmaskin, men efter ett par år är den fan inte rolig längre!
  Jag behöver någon att dricka vin med också! 😊

  SvaraRadera
 22. Kristin Stadler15 april 2015 22:59

  Ni behöver bara glida över åsen....Freddy med manicken och du med torr strupe. Nygrillat kött och vin åker fram medans Freddy putsar uterumsfönstren så vi kan se ut. Vi finns i Hjärnarp. Välkomna. Obs...vi har husvagn att sova i efter vinet.

  SvaraRadera
 23. Helvete att det är så långt mellan er och Värmland, annars finns 15 RÅSKITIGA fönster (min gôbbe gillar minsann inte fönsterputsmaskinen), massor med rödvin och en människa till som HATAR TACOS! 😉

  Lycklig den som vinner 😊

  SvaraRadera
 24. Jag har nog inte tvättat mina fönster på 6 år.... kan hända att mamma har gett sig på dom när jag inte har sett det men jag har fina små handavtryck på stora fönstret i vardagsrummet vet jag haha.
  Bor i gbg så det är ju inge långt och det är ju en stad ni älskar ;)
  Vi skulle ju kunna släppa din man lös i lägenheten å dra in på ngn härlig krog och pimpla vin och hotshots! Snacka om lyckad dejt för alla inblandade haha.

  Kramat

  SvaraRadera
 25. Jag bor i Oskarström, nära och bra!
  Min motivering är att jag har en likadan fönstertvättsmaskin, men efter ett par år är den fan inte rolig längre!
  Dessutom behöver jag någon att dricka vin med! :)

  SvaraRadera
 26. Haha ååh den här tävlingen måste jag ju bara vara med i! 😄
  Jag bor i Göteborg, så med din nya bil är det inom två timmar ;)
  Jag är 21 år, och fyllkomligt älskar din blogg. Du är en sån stor förebild för mig, att inse att även om allt inte blir som man tänkt sig så blir det bra till slut ändå. Så att dricka vin och äta geisha på min balkong medan Freddy gör vad han är bäst på hade varit tokmysigt!! :D

  SvaraRadera
 27. Det sket sig på punkt 1 första mening �� Bor 25 mil söder från Kiruna ��

  SvaraRadera
 28. I Vänersborg denna skåning bor, tyvärr utan kor.
  Elton å Alice kommer Sanna gilla och i hennes rum finns det massor att pilla.
  Mina fönster är skitigast i stan, så Freddy får slita med maskinen han.
  Största vinsten för mig, är givetvis att få träffa dig.

  SvaraRadera
 29. Här ser vi inte ut så de behövs få sig en omgång som ensamstående tar man gärna mot apparater å bjuder på vin

  SvaraRadera
 30. Petra Mathison16 april 2015 06:37

  Eftersom jag bort utanför 2-timmars området så slänger jag in en kommentar åt storasyster, som bor i Gbg. Hon bor i en femma mitt i Gbg (tvärgata till avenyn) och fullkomligt ÄLSKAR dig och din blogg. Hon avskyr däremot att städa OCH putsa fönster finns inte riktigt i hennes värld 😄. Hon ÄLSKAR dessutom vin och choklad så där går ni definitivt inte lottlösa. Jag håller en tumme för min kära storasyster, Mikaela <3

  SvaraRadera
 31. Men va fasen.. jag bor ju i Norrland! =/ Jag har en 6:a med treglasfönster, gissa om det är tråkigt att putsa dom =(

  SvaraRadera
 32. Hahahaha!!! Detta är fan det roligaste jag sett någonsin i en blogg! JAG FLYTTAR så att jag kan vara med och tävla! Bor i Hudiksvall nu men sätter upp mig på en lägenhet i Halmstad bara för att få chans att få ett hembesök av er två! Helt Amazing!

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 33. Woho! Vi bor i Stenungsund och eniro.se beräknat 1h 59 min ner till Mellbystrand. Jag kvaliciferar :D
  Jag skulle gärna vilja vinna den där putsningen för att jag funderar på att köpa en likadan, bra att se av proffset hur den fungerar - kan ju komma hem till er och putsa tillbaka någon dag :) kan ju säga att vi också bor vid havet och skulle behöva putsa dem lite oftare än vi gör just nu, stormen Egon gjorde det inte bättre.
  Jag har en fyramånaders bebis, två barn till dessutom och försöker bli klar med min magisteruppsats... fönstren prioriteras bort. Snälla Freddy kom hem och putsa! Vi bor i en radhuslägenhet men inga farliga fönster :)

  SvaraRadera
 34. En sådan härlig kärlek emellan er! Vi har köpt en liknande mackapär, men inte testat den än. Jag bor norr om Stockholm, så jag lär ju inte vinna, men följer med glädje tävlingen! Kramar Pia

  SvaraRadera
 35. Jag måste vara trög för vet inte vilken gång i ordningen som jag skriver detta inlägg, får hoppas att detta publiceras. Jag tycker att detta vore ett ypperligt tillfälle att få träffa dig, dricka vin och samtidigt få fönstren rena! Vi bor i Edenberga så det är lagom avstånd från Mellbystrand. Nu är det ju så att vi också har inhandlat en sådan apparat, men tyvärr blev inte min sambo lika kär i den som din man blev. Därför vore en invigning av den på sin plats. Vad hade då passat bättre än att Freddy visar min sambo hur kul det är att putsa fönster? Samtidigt har säkert du och jag lika kul med att dricka vin och se på när de arbetar!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 36. Men Malin jag vill ju vinna, kan ni inte dela upp bilresan på två timmar sen paus, sen två timmar till sen paus och så två timmars resa till sen kanske ni är framme hos mig =)
  Kram från mig

  SvaraRadera
 37. Den här vinster hade passat mig helt perfekt!!! Ska köpa ett hus med gamla fönster som behöver putsas. För att få huset liiite fortare får vi stå för den biten själva. Har även en lägenhet med 7 delbara fönster från 1800 frös ihjäl som ska putsas innan vi lämnar så det hade varit sjuuukt skönt att slippa putsa på båda ställena!! Huset ligger utanför Ränneslöv så det tar inte många minuter med bilen.Välkomna!

  SvaraRadera
 38. Den här vinster hade passat mig helt perfekt!!! Ska köpa ett hus med gamla fönster som behöver putsas. För att få huset liiite fortare får vi stå för den biten själva. Har även en lägenhet med 7 delbara fönster från 1800 frös ihjäl som ska putsas innan vi lämnar så det hade varit sjuuukt skönt att slippa putsa på båda ställena!! Huset ligger utanför Ränneslöv så det tar inte många minuter med bilen.Välkomna!

  SvaraRadera
 39. Men satan i gatan! Det här är ju precis vad jag behöver! Kan man inte muta dig att köra till Gävle? Du GILLAR ju att köra bil! Själv HATAR jag att putsa fönster! Alla 15 + de båda altandörrarna, så jag gör det så sällan som möjligt men det som jag HATAR ännu mer är skitiga fönster. Får inte den ekvationen att gå ihop riktigt så jag hoppas ju på att få låna Freddy trots att jag bor så långt bort. Vad skulle du säga om att mutas med en bag-in-box uppställd på uteplatsen när ni kommer? Lite gott att varva med mellan klunkarna medan vi sitter där med fötterna på bordet och hejar på Freddy och maken som fått till uppgift att grilla något riktigt smaskigt!. Jag kan erbjuda en stor skog som ungarna kan springa av sig i (dina!) och som grädde på moset, en övernattning på hotel Clarion Winn här i Gävle. Verkar jag desperat? Det är jag! Finns inget här i världen som jag ogillar så mycket som att putsa fönstren, nästan inget i alla fall. Tack Malin, nu blev det här min nya våta dröm!
  Camilla
  kubbov30@gavlenet.se

  SvaraRadera
 40. Åhhh perfekt! Jag och sambon ska flytta och fönsterna har inte putsats sedan jag flyttade in för tre år sedan...
  Måste vara en fantastisk utmaning för Freddy!
  Vi bor i Halmstad på markplan så Freddy har inget problem att putsa utsidan också!
  Vi var i Tyskland förra månaden och fyllde på dryckesförrådet så något gott till frun kan nog finnas här hemma.
  Tyvärr ingen Geisha men kan kompensera med Riesen som är "mitt" godis. =P
  Håller tummar och tår för att jag ska vinna!!!
  Kramar Marie Persson

  SvaraRadera
 41. Min man lovade att putsa våra fönster för snål som han är ville han inte att jag skulle leja ut det. Vem tror du åkte på fönsterputsningen i alla fall? Inte han. Jag tänker att Freddy kan lära honom rtt och annat medan vi kvinnor dricker vin och barnen hoppar studsmatta. Bor i Sävsjö/Azra

  SvaraRadera
 42. Ooohhh dear lord :D Vilken alldeles lysande tävling. Hade ju varit hur gott som helst att få det här förhatliga fönsterputsandet gjort av någon annan som faktiskt älskar det. Tog fönstren för nån månad sedan men det har ju liksom blåst och regnat en skvätt sen dess.. Vi bor i en villa i Hyltebruk (med lagom mängd fönster) om du skulle vilja se inre Halland.OBS: Vin finnes absolut på plats!
  Püss Eva

  SvaraRadera
 43. Du är ju helt jävla fantastisk! Grinar av skratt! Jag vill ha Freddy här hemma på våra asaskitiga fönster, fulla med byggdamm från all renovering - insida OCH utsida! Han skulle vara i himmelen hos oss! xD
  Synd att jag bor i fukkinSthlm! Heja er!! 💚💚💚

  SvaraRadera
 44. Wow.. en tävling för mig.. som hatar putsa fönster!! Jag flyttar snart från min sambo till egen lägenhet.. och där är nog inte fönstren så rena, då huset är nybyggt och byggarna håller fortfarande på för fullt.. så dom kommer vara duktigt skitiga när vi flyttar in om två veckor. Och hur kul är det att flytta till en sprillans ny lägenhet.. med skitiga fönster? Ska jag efter att ha kånkat alla möbler och så.. ställa mig och putsa fönster? Nä.... jag.vill.inte! Men om Freddy hjälper mig.. så kan du och jag drick vin ihop.. jag kan t o m bjuda på middag.. och övernattning.. och hoppas på att ni tar med barnen, det hade mina barn uppskattat (det är väl inte bara vi vuxna som ska vara glada?). Som en bonus kan Freddy få putsa mitt x´s balkongfönster.. om jag slipper bli ersättningsskyldig när maskinen kollapsar :)

  Vi bor i Trelleborg.. det är väl max 2 timmar från er (beroende på hur fort du kör).

  SvaraRadera
 45. Ojoj, det här måste man ju chansa på! :D Här hemma är det maken som sköter fönsterputsningen och jag tänker att lite Freddylove till fönstren kan ge mig lite tid för rajtantajtan med min make! Plain and simple!

  SvaraRadera
 46. Kom till mig så ska vi se om mitt tips om antihistamin och rötjut funkar på dig ;) Vattenfasta tuschpennor finns till Eltons, tejp till Alice och Geisha till dig. Freddy? Tja han får gärna putsa mina sketna fönster, har en käck man och frågvisa ungar som kan underhålla honom :P
  Vi bor i Kungsbacka, alltså lagom långt bort ;)
  Ses vi?
  /Frökenfräken

  SvaraRadera
 47. Maggan E i Lilla Tjärby17 april 2015 14:13

  Om Freddy kan släppa snoppen och fjärrkontrollen och byta ut dem mot en fönsterputs i var hand så ser jag till att du får ett överfullt vinglas i var hand;). Min man kan roa era och våra barn så vi kan göra det vi är bäst på! Dricka vin och äta geishamuffins;)!!

  SvaraRadera
 48. Hej!
  Jag är inte så förtjust i att tvätta fönster så min tanke var att medan Freddy jobbar på, så pimplar du och jag vin i min fina trädgård (jo, det är sant för jag vann en garden make-over för några år sen). När Freddy är färdig, för det går snabbt med tanke på att jag har en trea, så skickar vi iväg honom och era barn till Leos lekland. Vi fortsätter pimpla vin. Min tonåring har redan låst in sig i sin man-cave med sid dator). När magen kurrar så bjuder jag på grillat! Om ni vill sova över så är det okej för finns det hjärterum så finns det stjärterum :)
  ///Anette

  SvaraRadera
 49. Skit i alla andra och välj mig. Jag har 9 mån tvillingar och tre katter och hinner knappt skita så att putsa fönster ligger så långt ner på priolistan som det bara går. Har ingen aning om det tar 2 timmar till mig men jag är desperat behov av hjälp så det måste väl räknas om nåt?

  Please puck meeee. Pleaaaaase!

  SvaraRadera
 50. Min mormor har lärt mig att man ska ha nytvättade fönster till advent. Men då det efter advent de senaste åren har stormat ute så har jag givit upp. Känns som om någon straffar mig när jag varit duktig, så nu är de inte putsade på minst 2 år. Ett under att vi fortfarande ser ut.
  Ni är välkomna hem till oss i vår enplansvilla i Kvibille.

  SvaraRadera
 51. Alltså¨om Freddy skulle komma till oss så vore du ju bara så jädrans bra ! med ett stort hus med uterum i bara glas, med två bilar och en husvagn och vi får absolut inte glömma förtältet till husvagnen !! vi är ju lite sugna på att köpa en sådan och om nu Freddy ger oss en lektion så vore det perfekt !!! och sen är jag lite kär i Freddy också så detta vore ju ett bra tillfälle att få titta lite extra ;) kan han göra detta i bar överkropp ? eller i fantomendräkten? har du kvar banandräkten ? jag lovar högklassiskt vin och god mat till dig givetvis ;)

  SvaraRadera
 52. Ta m barnen t Gbg och låt dem leka m mina; ett och fyra. Med två små är här kaos mest hela tiden så Freddys hjälpande hand är värd mycket. När Freddy gått loss på så många fönster han vill så äter vi middag; kött, potatis och dill. Kvällen avslutar vi med geishamousse och vin och när kvällen blitt sen står gästsängarna bi. Hit hittar du lättast gm att i Göteborg köra fel, då hamnar du på Hisingen och hittar lätt till vår del.

  Bor i Göteborg 1 timme, 54 min. Huset är stort men självklart ingår enbart så många fönster han finner glädje i på marknivå. Vin finns och choklad är gott (och ibland nödvändigt för att överleva som mammaledig med en snart ett och en fyra).

  SvaraRadera
 53. Oj nu tappade du mig...
  Jag bor i Norrland ( dock inte i Heeela Norrland för så lång är inte ens den längsta människan... men nu bor jag här och altså finns jag inte ... Hm, mysko känsla?! Lik förbannat blir fönstren skitiga och vad ska jag säga... Välkommen till mig som inte finns =)

  SvaraRadera
 54. Med en 7 månaders baby och en 7-åring som vill hjälpa till, på gott och ont. Tvätten blir ren men kanske missfärgade.. :) så har jag valt bort fönsterputsningen än så länge. Han kan råka se hur man vänder fönstren... Hahaha
  Bor 15 min bort. Vin får inhandlas det jag har är gammalt, ammar än...

  SvaraRadera
 55. Avtryck från fingrar,
  flugskit och glass,
  halvätna korvar,
  rester från dass.

  Lera och murbruk,
  regn, rusk och ägg
  sommarens bordsduk,
  nåns jävla skägg.

  Gatsten och kottar,
  kvitton från Shell,
  sjungande skottar,
  måsskit från hell.

  All denna skit
  gör det svårt att se ut.
  Men med Freddys flit
  får vi ett lyckligt slut!

  (Vi bor i Halmstad)

  Hälsningar Hanna

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!