måndag 20 april 2015

Malmö, GPS-hat & Mammaboost?

Så har jag då landat i soliga fina Malmö och klarat av dagens stora prövning - parkeringen. Redan på Hallandsåsen började jag hyperventilera och rabbla könsord för att mentalt förbereda mitt mentalt störda jag på att parkera i en storstad. Jag ringde sedan pappa som sa "Kör bara till nya parkeringshuset vid centralstationen - enkelt!" Tack pappa. Jag klarade det trots TRE felkörningar i stan. Kvinnan i GPS:en sa "Ta andra avfarten i rondellen på platser där det inte fanns rondeller. HALLÅ!? Hon är en idiot! Eller full? Dessutom tycker jag det är lite Gestapo över den där kvinnan. Varför får man aldrig ett "BRA MALIN!" när man tagit sig ut på rätt avfart eller svängt rätt i rondellerna? Var är den positiva feedbacken som man mår så bra av?! "Snygg sväng Malin! Nästan laglig fart hela vägen! Heja heja!" Jag hatar att köra i stan, jag hatar att parkera och jag hatar GPS:en.

 
Nu har jag dock landat på soliga Lilla Torg och fått mig en stor kaffe ifrån Espresso House. Det doftar mat överallt och alla människor är glada. Solen gör ju det med människor. Alla ser lite nykära och fnissiga ut. Antingen är det solen som gör det...eller så är de otrogna hela högen? Glada ser de ut i alla fall.
 
Idag ska jag klara av lite bra möten. Jag ska bland annat luncha med kungen av Tripx och prata vinterresa och lite annat kul. Sen ska jag träffa en tjej som vill att jag ska komma och hålla i lite "Mammaboost" till hösten. Superkul! Hoppas "boost" innefattar vin och choklad...och en halvnaken Harvey Spector? ;)
 
Så Malmö - vad får jag inte missa när jag är här och har 2,5 timmar över?
 
over and out.
 
//Meekatt... 

1 kommentar :

  1. Vad är du beredd att betala om jag skulle fixa en sådan GPS till mobilen? ;)

    /Apptillverkare

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!