onsdag 29 april 2015

Huvudbry, Bubbelpooler & Bröstchock?

"Hej Malin! ;p Jag såg din bild på instagram och kan inte riktigt släppa den. Vackra du. Jag visste ju redan att du var vacker men inte att du hade så stora fina bröst. Jag blev alldeles mållös och sugen på att hoppa ner där i bubbelpoolen med dig. Till saken hör den att jag arbetar som ekonom på ett företag i Varberg och sett att du har huvudbry kring bokföringen. Kanske kan jag vara behjälplig? Jag är ju bara en kvart bort och har komptimmar att plocka, hehe. Ser att många erbjuder sin hjälp på Facebook så jag tänkte sticka ut genom att göra det via mail. ;p Kram ifrån Anders"

Hej Anders!

Tack för ditt mail och smicker! Jag förstår ju att en helt ny värld öppnar sig nu. Jag är inte bara bloggare - jag har stora bröst också. Och ni hade ingen aning! Snacka om att allting förändras här och nu. Men allvarligt talat! Det där var fan inte okej! Du kan aldrig förstå paniken jag kände när jag läste den tredje meningen i ditt mail! Hjärtat stannade liksom. "VAD I HELVETE HAR JAG LAGT PÅ INSTAGRAM!!!?" Jag såg framför mig hur jag lyckats publicera värsta pornobilden inför mer än 3 000 följare. Skämmes ta mig fan. Jag har aldrig slagit min pinkod snabbare än nu, haha. Nu var det ju inte så. (Tack gode gud!) Nu skulle det såklart aldrig kunna ske för jag har såklart aldrig fotat mina bröst.... Eeeh?

Väldigt hyggligt av dig att erbjuda dina tjänster gällande bokföringen. Och ja, det var ju verkligen det faktum att du valde att maila som gör att du "sticker ut" här. Inte ALLS innehållet i ditt mail. Jag ställer mig dock lite tveksam till inblandningen av mina bröst i det hela. Ska jag vara toppless när vi jobbar? Blir nog väldigt opraktiskt med mina (enligt barnen) lååånga bröst. Jag kanske skulle kunna ha bh? Alice tog en bild på mig i bh en dag med mobilen, la sig sedan på golvet och gapskrattade i tio minuter och sen sa hon "Man ser inte om det är bröst eller rumpa mamma!!!" Du förstår ju problemet här. Bh på...eller bh av. Hm. Komptimmar är kalas! Men jag har en Chris som ska hjälpa mig imorgon. Hon har också bröst. Yeyh!

over and out.

//Meekatt...med stora bröst. 

4 kommentarer :

  1. Jag älskar dig katten. haha. Satte vinet i fel hals här, haha. Heja brösten och heja dig!

    SvaraRadera
  2. Du är så himla härlig i dina svar. Precis vad jag behövde nu, ett härligt inlägg från dig. Nu kommer jag somna med ett leende på läpparna. Kram och lycka till imorgon.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!