fredag 17 april 2015

Gislaved, Vin Diesel & Pruttljud?

Då var det äntligen fredag och jag har hamnat i metropolen Gislaved. Min nya fina bil började klaga på att handbromsen behövde service. Jag körde inom en verkstad i Laholm som gav mig en tid den 29:e för fix. Kändes lite väl långt bort och säljaren (ja, han som ser ut som Vin Diesel, haha) erbjöd sig att fixa den till mig. Så jag körde upp till Gislaved - 1,5 timmes enkel resa. Det visade sig vara en kontakt som var utdragen. Skjut mig. Tur att säljaren är skitsnygg och att fikat på Bernts gör resan värd, haha. Dessutom har jag hunnit fika och mingla med lite trevliga läsare och impat med pruttljud på en liten 10 månaders goding.

"Ví har inte smör i mackan, vi brer på ett lager pesto istället" - Men hallefuckinglujah!
 
Ikväll blir det tacomys med barnen Wallquist. Imorgon börjar ÄNTLIGEN Eltons fotboll. Han har tjatat i över ett år men i vår kommun måste man vara fem år för att få börja. Men nu har en 12-årig tjej dragit igång "fotbollslek" för 2011:orna i Mellbystrand och ingen är lyckligare än Elton. Älskar företagsamheten hos tjejen som dragit igång detta!
 
Nu ska jag skriva en debattartikel och sen ska jag lämna Gislaved för den här gången.
 
Ha en bra fredag! (Och glöm inte tävla om Freddys fönsterputs, haha.)
 
over and out.
 
//Meekatt...

3 kommentarer :

  1. Se där ja. Du är i min old town som 13-14 åring........synd och säga att det blivit mer ös där uppe :-P

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!