fredag 3 april 2015

And the WINNER is...

Tävlingen i samarbete med Scandic Europa är avgjord och vi har en lycklig vinnare som får en övernattning i ett dubbelrum (fre-mån) inkl frukost samt en 2 rätters middag för 2 personer (ej dryck) på mysiga restaurang HAK - värde ca 2 500 kr! Hur lyxigt och gott som helst!

 
Stort Grattis och Glad Påsk till Juan Escudero med motiveringen "Jag är gärna med i utlottningen, och jag vill vinna för att överraska min kvinna med ett härligt dygn i sus och dus nere i härliga Göteborg. hon har just genomgått en canceroperation och har varit rätt nere och haft mycket värk och oro, hon börjar hämta sig från operationen men än så återstår många undersökningar för att se om det hunnit att sprida sig vilket "gud förbjude" i vilket fall så älskar hon utflykter hotellweekends och spa mm, så jag tar chansen här."

Hör av dig till mig på info@meekatt.com med dina uppgifter så kommer ett presentkort på posten! Ha ett härligt dygn i Göteborg!

over and out.

//Meekatt...

7 kommentarer :

 1. YES!!!!!!! Helt rätt vinnare!!!! Grattis Juan!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 2. Grattis till vinsten! Den är ni båda värda. Det är inte bara den cancersjuka s blir drabbad och en härlig helgvistelse är en liten guldkant på tillvaron :)

  SvaraRadera
 3. Juan
  Oj tack! Vad trevligt det ska bli :) jag ska skicka min adress! måste berätta för frugan :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!