tisdag 24 mars 2015

Mr Greys lekrum, Loom bands & Fisar?

Klockan kvart över sex kom Alice in och väckte mig. Min man, mina två barn och min svikare till hund låg i det som en gång var min 180 cm breda säng. Jag låg i Alice fula rosa Hello Shitty-säng...med discolampan igång och med 650 000 små jävla gummiband under täcket. Jag HATAR Loom bands! Jag har dem ÖVERALLT! Våra dammsugarpåsar måste vara värda en förmögenhet med tanke på hur många jävla färgglada gummiband jag dammsuger upp varje dag. Jag hade en dagbok under huvudkudden, en massa gem INUTI kudden, en hård jäkla lergrej under madrassen som jag hittade först i morse och dessutom kunde jag inte sträcka ut benen för i fotändan hade Alice bäddat ner alla sina gosedjur OCD-snyggt och mysigt med små filtar och skit. Att sova en natt i ungarnas säng får ju Mr Greys lekrum att framstå som rena spabehandlingen. Jag bokar in mig direkt! Spank me please så jag kan få sova.

När jag väl lyckats krångla mig upp utan att välta ut nallar och skit så var morgonen igång. En skulle duscha, tre kläs på, två ville ha frukost, en blev sur för att det var fel person på Bolibompa och jag gick i vanlig ordning runt naken och förvirrad med mitt mentalt störda leende och försökte vara alla till lags. Man muckar inte med en treåring på morgonen! Så mycket har jag lärt mig. Går det fel EN enda gång är det kört. Så ja, idag valde Elton sin egen outfit:


Jag själv skippade catsuiten och lyckades hoppa i ett bar byxor i sista stund. I bilen funderade Elton över frökens reaktion:

- Mammaaaaa? Tror du Berit blir asarädd för mig idag när jag är en tiger?!
- Ja, men hon är ju ganska modig så man kan inte va helt säker.
- Men mamma...om jag fiser JÄTTEHÖGT när jag går in....DÅ blir hon nog rädd!!?


Stolt man blir. Älskade skitunge. Han blev i alla fal lämnad och dagens Mammagrimas i fönstret impade på halva avdelningen. Jag är BÄST på fulgrimaser. Om inte Berit blev rädd för Tigern så lär hon få mardrömmar om Tigermammans fulhet. Jag bjuder på det. Glada barn i fönstret på morgonen = Glad mamma på jobbet hela dagen! ♥
Nu ska jag ta tag i lite tavlor. Många börjar fråga efter "Vardagshjältarna" inför kommande vårfester och avslutningar så jag ska lägga upp ett bra erbjudande i webshopen!
 
Missa nu inte att tävla om ett lyxigt dygn i Göteborg HÄR och om ett fint och lyxigt set till mannen HÄR.
 
over and out.
 
//Meekatt...

1 kommentar :

  1. Härlig morgon och fantastiskt uppvaknande! 😆 Nästan som här.
    Vi har också loomingband överallt. Men de gör iaf inte lika ont under fötterna som pärlor...

    Vilken underbar tigerdräkt! Var hittar men en sådan? Vår treåring älskar "tigjaj o neon"

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!