lördag 28 mars 2015

Meekatt Casa goes Repmånad?

Vi gör återigen ett tappert försök med att få till en myskväll. Dagen har ägnats åt storstädning (sanering), ett besök på Stadsbondgården i Halmstad där barnen fick lära sig hur lamm blir till (film finns på Instagram för er som inte vet, haha) och sen köpte vi lördagsgodis. Ikväll satsade vi på ett säkert kort á la Repmånad - Vitt vin och räkor!

Och eftersom att jag igår fick hem 12 goda flaskor vin så var det bara att börja provsmaka! Dagens vin blev ett Christian Simon och det var fantastiskt gott till räkorna! ALLA borde prenumerera på vin, haha. Jag har varit skeptiskt förut men blev såld redan vid första leveransen ifrån Invinitum. Jättefina viner med tillhörande mattips och goda recept. Passar den här uttråkade Tacohatande småbarnsmorsan perfekt. Jag behöver all inspiration jag kan få - OCH gott vin! Är ni nyfikna på en vinprenumeration så klicka HÄR.

http://www.invinitum.se/

Nu ska vi se om vi kan trötta ut barnen och dricka upp vinet innan Freddy somnar! Ikväll håller vi tummarna för waka waka i Meekatt Casa! Jag. Har. Rakat. Benen. (Och luktar räkor...hm.) Wish me luck?

over and out.

//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. Skulle du bara haft nya lakan i sängen oxå. Oslagbar krypa-ner-i-sängen känsla!
    Püss //Eva

    SvaraRadera
  2. Bättee att byta lakanen efteråt! ;-)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!