tisdag 17 mars 2015

Hormoner, Hemorrojder & Frikort!

Sköningarna Sofia och Therese som alla känner igen via bloggen Hormoner & hemorrojder är i full gång med ett "Bloggrace" där ett gäng bloggare intervjuas och ställs mot väggen i frågor som rör allt ifrån frikort till fyllehicka. Idag var det min tur att presenteras och HÄR kan ni läsa intervjun. Och följer ni inte redan deras blogg så GÖR DET! Ärligt, härligt och roligt!
 

http://blogg.mama.nu/hormonerhemorrojder/2015/03/17/bloggrace-6-meekatt/

Nu ska jag få iväg de sista tavlorna! Sen ska jag hämta barn som inte vill följa med hem, laga mat som ingen vill hjälpa till med, tvinga mina barn att äta mat de inte vill ha, duscha barn som inte vill bli duschade och natta barn som inte vill sova. Livet är bara fantastiskt ibland, haha. Men sen ska jag packa för imorgon ska jag iväg och jobba och sova på hotell - igen. Så jag klagar inte. Misären varvas med lyx och då klarar man till och med löss och magsjuka emellanåt. ;)

over and out.

//Meekatt...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!