fredag 27 mars 2015

Fredagskänslan, Lite naket & Vinleverans!

Jag inledde ju dagen med att spöa 2 ungar och Markus på Bolibompa i Klädracet - bästa uppfinningen sen telefonen. Det finns inte en unge som inte vill tävla. Jo, Elton då just den här trötta morgonen...men det tar hans mamma igen! Så då tävlar man...och vinner...och detta uppmärksammar då Markus himself på Instagram. Haha, JAG VANN Markus! Heja mig!? Och jag började från NAKET så jag hade fler plagg. Dock ingen klädgalge i ansiktet när jag var klar, haha.  

 
Nu är det dags att avsluta här. Jag har jagat försvunna paket nästan hela dagen, kört iväg en soffa och fått goda Krumelurer samt hämtat pärmarna from hell hos revisorn. Imorgon ska jag och stackars Tina hugga tag i dem. Men först ska jag njuta av ett paket som faktiskt kom precis dit det skulle idag - min första leverans ifrån Invinitum! Jag som älskar vin är från och med nu prenumerant på goda viner och slipper "Men HEJ Meekatt" varje gång jag är på systembolaget, haha. Kan man inte få va en labil trött vindrickande småbarnsmorsa ifred?! ;)
 
12 flaskor gott vin med tillhörande goda recept levererade fram till dörren! Äntligen kanske jag kan slippa den där förbannade Fredagstacosen nu när jag kan muta mannen med gott vin, god mat...och min blekfeta kropp? Heja mig?
 
 
over and out.
 
//Meekatt...

3 kommentarer :

 1. Vinpaket låter spännande! Berätta gärna mer. På "mitt" systembolag tror personalen att jag druckit mig igenom hela deras bubbelsortiment... Ska jag säga tack eller bli förnärmad?

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Vinpaket låter spännande, berätta gärna mer om det =D
  Kram från mig

  SvaraRadera
 3. Till er som vill veta mer kan jag tipsa om att klicka på länken i texten. Häj! :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!