fredag 20 mars 2015

Fredagskänsla, Skörbjugg & Svampinfektion?

Fredagskänslan infann sig redan igår när Freddy chockade med att vara vaken ända till klockan 22. Han stabiliserade dock läget med att vara just Freddy...fast vaken. Svaret på min ständiga kvällsfråga "Ska vi ta något gott?" blev i vanlig ordning "Jag tänkte ta lite flingor". Min hjärna tänker "ett (två!) glas rött, choklad, popcorn, ungarnas lördagsgodis...allt som är sött eller onyttigt...typ" och Skörbjuggs-Freddy tänker "K-Special och lättmjölk". För sån é han. Varje kväll. Alltid. Alla veckodagar. K-Special och lättmjölk. Ibland med en twist av lite iblandad müsli. Take a walk on the wild side... Vänta du bara Freddy. Plötsligt händer det och då sitter du där med en ostbricka och inser att Life is fucking good!


Idag fylls våra (o)sociala flöden med olikfärgade strumpor och min outnämnda OCD misshandlar mig inombords samtidigt som jag trots allt blir lite stolt över mig själv när jag inser att JAG är fan den största supportern i kampen av alla! Jag har för fan inte matchat mina underkläder på över 7 år! Dock har jag nyligen passerat stadiet "nyförlöst" och slutat använda det där sista paret mammatrosor. En liten sorg liksom... Så JÄVLA sköna. Det borde man kanske kunna göra till en grej? "På onsdag bär alla mammatrosor för att visa sitt stöd i kampen...mot den obekväma stringtrosan och svampinfektionen"? Typ...

Ikväll ska jag på rajraj och familjen ska avnjuta sin obligatoriska Fredagstaco utan klagomål. Jag har till och med köpt chips till dem så att de kan smaska så att huset vibrerar. All in när mamman med mentala problem har flytt fältet med en vinflaska i handen. Imorgon ska jag leka supermorsa och ta med barnen och den här blekfeta kroppen till BADHUSET. Ni fattar va? Ångest och mardrömmar, haha. Men jag kände att det var bättre än Busfabriken. Ibland får man faktisk offra sig för laget och ibland innebär den uppoffringen totalförnedring och nakenhet. Så är det att vara mamma.

Ha en bra fredag allihop! Tack för fina mail som trillar in! Ni är fantastiska på att ge glada tillrop och kärlek och även om mina svar dröjer ibland så läser jag allt! ♥

over and out.

//Meekatt...

6 kommentarer :

 1. Meeen du måste ju lägga upp den där sjukt vackra bilden på din arm/fiinger/ben/Vad-det-nu-är som ligger på facebook.
  Skrattar fortfarande åt den hahaha.
  Men lite mallig är jag åt att jag (kanske) kom på hur det låg till egentligen, suddiga fingrar och Freddys kropp hahaha.

  KRAM PÅ DIG MALIN!

  SvaraRadera
 2. Hahaha, bara för att du är just du så läser jag tydligen in sånt som just du skulle KUNNA skriva!!! Jag läste att Freddy var NAKEN ända till 22 och vaken och åt flingor och mjölk!!!
  Inte förrän jag läste om det några gånger fick jag till det rätt ;)
  Nu ska jag hugga in på ostbricka med Digge-kex, vindruvor och massa goda ostar.
  Tyvärr var vinet slut så jag har *viskar* mjölk i glaset....
  Ha en bra kväll!!
  /Lajnda

  SvaraRadera
 3. Jag använder inte bara mammatrosor, utan även amninsgBh och gravditetsbyxor/linne. Så mycket skönare! Och matcha underkläder.. i tanken är de bra men nä, de är inte min grej!
  Lucas vägrade olika strumpor -jag fattar inte mamma? Vi tycker väl att alla får va olika alla dagar? Varför måste vi visa de? De räcker väl att vi vet? Klok son!

  SvaraRadera
 4. Bloggtips: http://innebandyfrun.vimedbarn.se/

  Hennes man är proffs i Schweiz och tillsammans har dom en liten dotter, Penny, på 7 månader. Nyligen var dom bjudna till Kungen på stor middag och man får på ett ärligt sätt följa hennes vardag. Både upp och ner, inte bara rosaskimrande!

  SvaraRadera
 5. Hahaha! jag läste åxå naken. Mysigt tänkte jag ☺jossan

  SvaraRadera
 6. Använde vita bomullstrosor som gick upp i midjan. Min tonårige son tittade på mig och undrade varför jag inte hade lite snitsigare underkläder. Jag predikade om bekvämlighet och att man inte kan spela golf i stringtrosor. Sonen tittade på mig med visst förakt i blicken och sa: Men du kan väl ha det ändå, för pappas skull .......... Vad svarar man på det?

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!