tisdag 17 mars 2015

50 Shades, Resultat & Klitoris?

Då var det tisdag, barnen är ivägskickade, köket är sanerat och jag har hunnit skriva en krönika om sex. Bra start på dagen. En dusch, James Morrison på hög volym och nästan kallt kaffe gör detta till en skitbra morgon. Jag är back in business!

På tal om sex - jag vet att alla har väntat på resultatet i min "50 Shades of Tävling" i samarbete med Sinful. Jätteledsen att det dröjt men det här med sjukhusvistelser och annat trams var inte inplanerat. Det här med att vara egen företagare är fantastiskt skönt...tills man inser att man är just det - egen. Men nu är jag ifatt med det mesta och vinnarna ska såklart avslöjas! Nu lär det bli åka av i två hushåll, haha. TACK för alla tävlingsbidrag! Tack också för alla skamliga förslag som kom i inkorgen. Tack - men nej tack...typ, haha. Jag tar det som en komplimang men väljer att inte åka hem till främmande karlar och leka med buntband och tejp. Men har ni tejp över så får ni gärna skicka den till mig! Jag har nämligen en 7-åring som gör av med mer tejp dagligen än vad alla kommunens skolor tillsammans gör på ett år.


Vinnare av det första paketet - Fifty Shades of Grey Säng Bondageset - är Mammatill3 med motiveringen "Ja jisses! Jag skulle lätt vilja vinna kit nr 1. Nu är jag trött på att behöva damma av huskan när det är dax att ha Bolibompasex......eftersom dottern är snart 9 år så tittar hon ju inte på Bolibompa,så du förstår ju hur dammigt det är där nere :-) Nä kit nr 1 ger mig möjlighet att sitta fint NÄR jag vill! Bara att boja fast mannen och sedan sitta fint så mycket jag vill och klarar av :-D inte ens skav får mig att kliva av!! Woop woop nu ska tanten mättas en gång för alla!"
Vinnare av det andra paketet - Fifty Shades of Grey Flogger Piska - är Katja A med motiveringen "Jag ÄLSKAR dig för att du vågar säga att du gillar filmen, haha, OCH sexleksaker! Mer sex åt folket är precis vad vi behöver och varför ska vi skämmas för det?
Jag vill vinna piskan! Och jäklar i min lilla låda vad kul vi skulle ha med den! ;D Maken och jag behöver krydda till sexet och barnvakt ska bokas in lite oftare. Har höj- och sänkbart skrivbord på jobbet så jag kan stå och jobba på måndagar om det skulle krisa efter helgens lekar, hahahaha!"


Stort grattis till er (och varning till era respektive!?), haha. Maila mig era adresser på info@meekatt.com så skickar jag iväg vinsterna! Freddy lär bli lättad när han ser att de försvinner ifrån köksbordet! ;)

För övrigt så firar Sinful.se födelsedag och har 20% rabatt på hela sin egen Sinfulserie! Så in och beställ, piffa upp och överraska. Vi kan ju inte torka ut bara för att vi har småbarn?!

Idag kommer en ny tävling upp på bloggen och även den går i grått! Och ja, detta är fortfarande lite roligt...i min hjärna. För sån é jag...


over and out.

//Meekatt...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!