måndag 16 februari 2015

Wannabeförfattarefitta!

Jag fortsätter plinka på med högerhanden och det går lite trögt framåt. Idag kunde jag ta på mig bh helt själv utan att vråla av smärta - heja mig? Värktabletterna är nog bättre än själva läkningen men jag FÖRSÖKER att vila handen. Och yeyh för bh-påtagning - därmed slapp ungarna skämmas (och snubbla) över mammas långa bröst på vår skogspromenad i 150 minusgrader.

Jag är en idiot. Jag tänker att "Vi åker till SKOGEN! För DET är ju mysigt! Vi tar med hund och fika och myser lite!" Men allvarligt - hur jävla mysigt är det egentligen? Redan i hallen var alla ovänner. Alice vägrade överdragsbyxor. Elton vägrade kläder helt och hållet och ville åka till skogen iklädd endast strumpor och cykelhjälm. Jag. Blir. Trött. Agge var upphetsad och hoppade upp och ner i hallen och jag svettades och rabblade könsord. Efter 15 minuter var Elton äntligen påklädd och kaffet var hällt på termos. Då var Alice bajsig. Fantastiskt. Av med överdragsbyxor...skor...byxor. Och en repris på "JAG VILL INTE HA ÖVERDRAAAAG!!" Skit på dig!

Väl framme i skogen lyckades Agge såklart smita när jag öppnade dörren och försvann in i skogen. Elton grät, Alice skällde på mig och jag försökte krångla ut Elton ur bilstolen med en hand. Agge är världens bästa hund. Och världens sämsta. Det finns ingen snällare och mer kelen hund i hela världen. Men det finns INGEN som skiter lika mycket i vad man säger som han. Det är tydligen inte bara mitt fel utan har lite med rasen att göra, haha. Jag säger att det beror på att han egentligen är en katt...född i fel kropp. ♥ Älskade skithund. Det var liksom inte lönt att ropa på honom och jag har lärt mig att han alltid kommer tillbaks. Och det gjorde han...efter 10 minuter när ungarna var blå om fingrarna och trötta på skogen. Supermorsan hade såklart glömt vantar!

Vi gick "Vilsestigen" som den kallas, kramade träd, blåste i visselpipor och gömde oss i kojan som antagligen är byggd av ett gäng tappra pedagoger med mer tålamod än mig. Jag frös så att jag höll på att dö men log hela mitt mentalt ostabila leende och sa "Åh vad MYSIGT va?!" till barnen. Ingen tyckte att det var mysigt men vi höll alla god min och barnen belönades med socker när vi kom hem.

Jag har inte så mycket nytt att rapportera annars. Det är aptråkigt att vara sjukskriven och inte kunna skriva som jag vill. Det värker ända bak i ryggen bara jag tänker på det och jag blir tokig. Det är liksom det jag gör...dygnet runt. Men jag har i alla fall beställt nya visitkort idag:
 
 
Jag får alltid en massa härliga mail och det är helt fantastsikt att så många tar sig tid att skriva och berätta att de faktiskt uppskattar bloggen, mina debattartiklar och mitt trams runt om. Sen får jag ju en hel del mindre glada mail också, haha. Det är faktiskt ganska underhållande och ger mig bara mer energi och lust att få fram mitt budskap som andra vill trycka ner. Ni kan tjata bäst fan ni vill - men så här é ju jag! Jag ändrar inte på mig. Jag kommer inte sluta blogga och jag kommer inte bli en supermorsa hur mycket man än försöker förklara för mig att jag innerst inne är en. Jag blir kallad för en massa olika roliga sake men gårdagens arga återbrukare satte en jättebra titel på mig - Wannabeförfattarefitta. Tack. Jag älskar den! Sån é ju faktiskt jag, haha.
 
Fick ett argt mail också till titeln:
 
"Hej Meekatt. Jag är så less på att läsa dina patetiska författarförsök och din urlama humor. Du tror att du är ett slags humorisktiskt geni men du är bara en trött småbarnsmorsa som leker att hin har ett företag och att hon ska bli något stort. Det är du inte du har bara för mycket fritid. Vi andra föräldrar njuter av livet och du klagar. Hittade ditt inlägg om återbruk då en vän länkat på sin wall och jag blir matt. Ännu en gång har du hittat en grupp människor att hetsa mot och racka ner på som bara du kan. Patetiskt och pinsamt!!! Vi är många som återbrukar och det är något bra! Jag mår bra av det och det gör miljön med! Sluta hacka på alla som faktiskt gör något på riktigt och inse att det bara är DU som är pinsam och patetisk!! Du är en idiotisk jävla wannabeförfattarefitta och du tror att folk bryr sig om vad du skriver!!! Det gör vi inte Meekatt! Och vilket jävla namn sen! Meekatt?? Vad tror du att du är? Pinsamt bara. Skaffa dig ett riktigt jobb och sluta näthata allt och alla!! /Gittan." 

Ni återbrukare tar det ibland liiiite för långt, haha. Tejpa era möbler, rädda världen och doppa alla era serviser i nagellack bäst fan ni orkar - men var inte så känsliga! ;)

Inlägget som ledde till ilskan: Återbruk, Murbruk & Värmeljus! Och mitt bästa återbruk:


Jag gömmer mig i strandhuset ikväll. Nu ska jag duscha tills varmvattnet är slut, dricka finkaffe och lyssna på Sister Hazel så högt jag vill! Underbart!

over and out.

//Meekatt...

7 kommentarer :

 1. Jag älskar dina inlägg! Ja, de kräver att man har en speciell humor =svart humor men ändå! Skit i att läsa om du inte gillar det.
  Det beror säkert på hur man är som person... Jag är från en släkt där vi kör med thought love. En släkting till mig var nyligen inlagd på sjukhus då hon hade "allt" som går att få. Hennes kommentar till det hela: "Doktorn sa att jag har alla bokstavskombinationer som finns. ALLA utom en - IQ! Det är ju skönt att inte ha precis allt" Min familj i ett nötskal. :)

  SvaraRadera
 2. Jeannette Persson17 februari 2015 08:13

  Hej goa Malin
  Jag häpnar över vad folk skriver, det måste finnas fantastiskt många bittra människor runt om i vårt land. Att de ens lägger tid på att läsa och dessutom kommentera din blogg, jag bli lika förvånad varje gång.
  För min egen del vill jag fylla livet med det jag mår bra av, och du är en av dem som får mig att skratta och gråta då och då.

  Jeannette

  SvaraRadera
 3. Märkligt att man lägger tid på ett så långt och innehållsrikt mail till en person, för att i mailet skriva att man inte bryr sig om dennes åsikt. Dubbla signaler kanske? För övrigt gillar jag det du skriver väldigt mycket. Du skriver det många tänker. Ibland önskar jag att jag hade ditt mod.

  SvaraRadera
 4. Hahahaha alltså.. Gittan har nog tappat tråden lite när hon skriver ett näthatarmail, där hon skriver att DU är dum som näthatar.. Otroligt roligt!! Heja dej!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det bara jag som tycker lite synd om Gittan? Om det här vad hon gör när hon njuter av livet, fatta hur hon har det när hon mår dåligt.

   Radera
 5. Har inte läst din blogg så länge än men det är alltid kul att gå in och läsa, och när jag klickar på din återbrukslänk idag så håller jag på att skratta ihjäl mig - måste försöka hålla mig lite tyst så att mina jobbarkompisar inte undrar vad jag håller på med...!!!

  SvaraRadera
 6. Ha ha ha...hon var ju lite rolig, den där Gittan. Hon skriver, jag citerar " Ännu en gång har du hittat en grupp människor att hetsa mot och racka ner på som bara du kan." I nästa andetag kommer " Du är en idiotisk jävla wannabeförfattarefitta och du tror att folk bryr sig om vad du skriver!!! Det gör vi inte Meekatt!". Ha ha ha... näää, Gittan då...klart du bryr dig, annars hade du ju inte nedlåtit dig till att kommentera, utan bara SLUTAT LÄSA. Lilla Gittan bryr sig så inåt hel...e och har blivit supersur. Ja, hurra! Alltid retar det nån, som jag brukar svara, när jag får frågan, "Varför?".
  Kör på Meekatt! Jag roas oerhört!!!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!