torsdag 5 februari 2015

Välkomna in! ♥

MASSOR med ny trafik på bloggen de senaste tre dagarna. Jättekul med nya läsare och inkorgen blinkar rött med nya härliga mail hela tiden! Tack ni som länkar till och rekommenderar min blogg på Facebook! Lite nya medlemmar i Mammamaffian har också hittat in och alla är lika välkomna!

Ni som är nya - kika gärna in under FAVORITER för att lära känna mig och mitt bloggande. Hoppas ni hittar något ni gillar! ♥ Bloggen har även en Facebooksida som ni hittar HÄR och där sker djupa diskussioner om barnuppfostran, choklad, sexbrist och vin...typ, haha.

Idag har jag stressat iväg på möte och skrivit avtal med en ny samarbetspartner, varit på Ikea och hämtat ramar och sen fixat finfina naglar. Jag har också vidgat mina vyer lite och beställt en kycklingsallad på Espressohouse i Hyllinge. Ni som känner mig vet att jag äter en räksallad på Espressohouse VARJE dag och det är liksom min grej. Utan den blir dagen liksom fel. Idag var den slut...och jag skulle va lite modig. Det gick åt helvete. Smakade inte alls gott, jag började fundera över var kycklingen kom ifrån och sen var det mjuk konstig bacon i den. Ni ser!? Man SKA inte vidga sina vyer! Vad fan är det för fel på att göra det man alltid gjort? ;)

Jag fortsatte dock min modiga bana och tog mig in på skol- och dagisområdet för att hämta barn. Lycka när man ser att ungarna är ute i kylan och man slipper gå in i lokalen, haha. Snart kommer Freddy hem och jag ska iväg på lite roligheter. Bubbel ska drickas. Whoop!over and out.

//Meekatt...

6 kommentarer :

 1. Tack för en fantastisk blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack! Vad kul att du gillar den!

   Radera
 2. Här har vi haft tacofredagar sen barnen var små den minsta är nu 20år jag envisas fortfarande och hävdar att man måste ha det på fredagarna . Älskar det. :) tyvärr gör inte övriga familjen det så ibland kompromissar vi, och tar det en annan dag u veckan 😄😄😜😜

  Hittade din blogg igår helt underbar. Ligger bland favoriter och kommer absolut att följas

  Ha en underbar helg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen in, kul att du hittat hit och gillar bloggen! :)

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!