fredag 6 februari 2015

Sug, Kroppar & Kärlek!

Känner ni? Det är fredag!! Känner ni hur det suger i Tacotarmen och känner ni onepiecen och soffan ropa desperat efter era kroppar? Man får fan vara glad att det är nån som vill ha ens blekfeta kropp en fredagskväll...

Jag fick ett jättegulligt mail igår och blev alldeles varm i hjärtat. "Hej katten! Jag är 14 år och min mamma läser alltid din blogg på kvällarna. Ena dagen fnissar hon och andra dagen gråter hon. Så jag blev nyfiken och började läsa och nu är jag helt fast. Du skriver så bra och det är så skönt att läsa och förstå hur det är att va mamma också. Jag har faktiskt blivit lite ödmjukare mot min mamma och hjälper henne mer för jag vet att hon har det kämpigt med oss barn ensam. Och din text du skrev om att det är jobbigt och samtidigt det bästa som finns träffade mitt hjärta. Jag ville bara berätta det att du kan nå ut även till barnen i detta fallet och du är jätteduktig och viktig! Tack för att du får min mamma att skratta när hon behöver det! Kram..."

Men åh! ♥ Fina kloka tjej som tar till sig av mina ord och kan läsa mellan raderna. Jag önskar att jag var så klok när jag var 14 år och att jag hade varit snällare mot min mamma. Nu finns hon inte och jag kan inte säga förlåt för allt dumt jag gjorde, men hon vet ju.

Om en stund ska jag dra igång lite roliga tävlingar! Vi har blivit över 6500 gillare på bloggens Facebooksida - helt galet! Och det ska vi fira såklart! Med hotellövernattning och SNUSK! ;)

Ha en härlig fredag allihop! Måtte djävulen ta alla magsjukebaciller

over and out.

//Meekatt...

8 kommentarer :

 1. Vi tog tacokvällen igår istället, så vi bröt alla regler....för jag jobbar inom sjukvården vilket innebär att helgens utstyrsel är vit....Men hoppas du får en underbar helg i din onepiece....våra kläder på jobbet är ju nästan som att gå i onepiece iof :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha en härlig helg du med - i vit onepiece, haha! ♥

   Radera
 2. Äh... skrev ett skitbra inlägg som försvann.
  I punktform istället....
  * Heja dig och fjortonåringen!
  * Heja dig och hotellnatten!
  *Håller tummarna för mycket snusk, men i värsta fall får du i alla fall bajsa ifred och sova ostört en hel natt i rena lakan.
  *Och. .. hotellfrukost! 😊

  SvaraRadera
 3. jag HATAR tacos! Det har vi fått för våra synders skull!

  SvaraRadera
 4. Men vilken härlig 14-årig tjej <3 Läste hennes ord och tårarna rann nerför mina kinder <3 Önskar också att jag hade sagt förlåt till min mamma för en massa tokiga saker jag säkert sa och gjorde....nu är det försent (min mamma är dement och minns inte mig längre) <3 kramkram

  SvaraRadera
 5. Följer på instagram som @kajsajohansson4
  Jag skulle vilja ta med mig min lillasyster då jag inte vet vad jag ska ge henne tills alla hjärtans dag.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!