måndag 23 februari 2015

Måndag, Mancold & Luftgitarr!

Då var det måndag igen och det känns ju jätteinspirerande... Jag fortsätter att försöka hålla min trötta vänsterarm stilla men det går sådär. Jag får panik när jag inte får skriva. Det är ju det jag gör...nästan all min vakna tid. Och nu ska man bara sitta...och inte göra något? "Ha armen i mitella all din vakna tid och gör ingenting!" Det är ju helt sjukt...för en jäkla sena i armen. Vänsterarm bytes mot vänsterben...alternativ ett bröst? Kanske ingen bra byte...men jag vill verkligen bli bra nu.

Helgen har varit jättebra. I fredags blev det drinkar på stan och mys. I lördags hade vi planerat att åka till Kävlinge och besöka familjen vi lärde känna på Gran Canaria. Barnen (och vi) har längtat och längtat men när jag kom hem i lördags låg Freddy nerbäddad med årets mancold. PÅ RIKTIGT!? Feberfrossa, blek och värdelös. Barnen grät och stod med ryggsäckarna på och ville bara iväg. Jag gjorde såklart det enda rätta när man har en sjuk stackars man som ligger och mår jättedåligt - jag la fram 2 paket Panodil stolpiller och tog barnen och Harvey med mig till Kävlinge! För sån é jag!


Hela vägen ner bråkades det om iPaden, regnet öste ner och när vi hade 500 meter kvar kissade Alice i byxorna, haha. Men i övrigt var det en lyckad resa. I can do it. Väl framme hade vi världens bästa kväll och jag skrattade så tårarna forsade halva natten. Massor med god mat, ett All Inclusive-utbud som var större än Gran Canarias, Melodifestval och sen fyra timmars luftgitarr och planering av framtiden på det. Det där är utan tvekan den mysigaste familjen jag vet. ♥ Alice lämnade igår Kävlinge förälskad och fnittrig och jag lämnade Kävlinge som en stolt (men lite bakfull) bandmedlem. Harvey skötte sig exemplariskt trots att han var lite stel och tyst.


Idag har jag rensat i min spotifylista, lämnat tavlor på posten, tyckt synd om mig själv och gråtit en skvätt, slarvat bort mina värktabletter, beställt en ny soffa till strandhuset och nu sitter jag i stan på Espressohouse och har fått i mig dagens räksallad. Givande dag, haha. Dessutom har det tagit en hel jävla timme att skriva detta inlägget med min idiothand.

Tyck synd om mig. Lite.

over and out.

//Meekatt...

7 kommentarer :

 1. Kan byta, behöver bara en arm för att foxxa

  SvaraRadera
 2. "Jag gjorde såklart det enda rätta när man har en sjuk stackars man som ligger och mår jättedåligt - jag ha fram 2 paket Panodil stolpiller och tog barnen och Harvey med mig till Kävlinge!" HAHAHA! Underbara du!

  Bli frisk nu! Saknar ju dina texter! ♥

  SvaraRadera
 3. Åh vad jobbigt att du inte blir bra, Vet att det är svårt att vila men GÖR DET. Annars får alla vi Meekattabstinens!

  SvaraRadera
 4. Världens bästa Malin! <3 Gråter (som vanligt när jag läser din blogg) för dina fina ord, och för att vi redan saknar er så!!
  NI är ju världens bästa familj! Luftgitarr var kanske inte så bra för din arm inser jag nu såhär i efterhand, men de kändes som en bra idé då... Johan är så laddad inför er turné och övar fina raptexter för fullt.. öhh ni kanske behöver prata igenom er låtlista lite mer?!? TACK för att ni kom, Vi älskar er allihopa!!!! Puss & kram

  SvaraRadera
 5. mest synd är det nog om mig. fastnade med klacken i trappmattan, slog en volt, tog emot mig med högerhanden och bröt handleden rakt av. ont så inih. armen i gips från knogarna till armbågen, valde blå linda över gipset, rött är så krävande. läketid 6 veckor om op kan avvärjas, annars spikar och plattor genom benet, ingen golf i sommar, ingen bilkörning, ingen solbränna på högerarmen, hur hemskt är inte det. titta så bra det går att skriva med vä-handen. alltid nåt. håll ut i din mitella, du kan iaf sola din arm,,)))

  SvaraRadera
 6. Men... liknar min vän Evelina! :D

  kram <3

  SvaraRadera
 7. Det går ju ganska så bra att skriva ändå va?
  Vet inte om det kommer så mycket "tycka synd om" härifrån.
  Ha ha!
  Krya!

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!