tisdag 3 februari 2015

Hejdå Familjen!

Elton sa att han hade ont i magen i morse. Jag gjorde det enda rätta: Först skällde jag ut Freddy (för att det är ju antagligen hans fel att jag är ett psykfall) och sen SPRANG jag ut i bilen och åkte till strandhuset. Jag. Vägrar. Magsjuka. (Han var antagligen bara hungrig men här chansas INTE!!) Hejdå Familjen - vi ses i maj! 


Vitpepparkorn, tvål, handsprit, klorin, pappershanddukar, alla kläder i tvätten, ingen disktrasa, nya handdukar efter varje dusch...och allt det där är ju toppen. Ett eget strandhus är bättre. Jag drar ner gardinerna och ignorerar att jag ens har en familj tills detta är över. Freddy bekräftade nyss att Elton mår skitbra, har ätit två mackor och hoppar i soffan där hemma. Men MAN VET ALDRIG! Och vafan...spyr han i vår nya fina soffa så dör jag. (Katastrof-Malin is alive...igen.)

Idag ska en massa Alla Hjärtans Dag-tavlor skickas och sen ska det sista med bokföringen fixas. Jag kom ju på att det var för dyrt med en revisor och har därmed tvingat min bästa vän att göra skitgörat åt mig. Om Tina blir gråhårig i februari är det mitt fel. Och den där skokartongen med 600 osorterade kvitton som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Tina - jag älskar dig! Och jag betalar med vin...och min blekfeta kropp, haha.

Dags att jobba lite. Har precis blivit dissad av fåglarna här ute. Trodde de skulle bli glada när jag kastade ut skorpor till dem. Lämnar familjen och hunden och inte ens fåglarna gillar mig. Det går bra nu...


over and out.

//Meekatt...

5 kommentarer :

 1. Haha! Och jag ÄLSKAR DIG! Tur att jag färgar mitt hår! PUSS

  SvaraRadera
 2. Du är ju bara för underbar! LOVE YOU!

  Kram TrollMorsan

  SvaraRadera
 3. Camilla Ågervall3 februari 2015 12:13

  Älskar också dig MeeKatt,utan dig slocknar dagens ljus. Hade varit fantastiskt skoj o träffats o pratat gamla minnen,vi har ändå känt varann sen du va liten tös <3 .

  SvaraRadera
 4. Hahaha! Älskade katten! Du är fan bäst! Jag får ångest bara jag hör ordet magsjuka och ska fan också köpa ett extra hus att gömma mig i! Hahahaha!

  SvaraRadera
 5. Ett extrahus låter toppen det borde man ha att fly till i dessa tider.
  Tror jag ska ha suseå choklad fabrik som tillflykt. Fast då blir man väl själv sjuk av för mkt choklad hahahaha

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!