onsdag 28 januari 2015

Värpning, Vin & Harvey?

Eftersom att jag var 12 år gammal igår och fick ställa in utekvällen pga ägglossningen from hell (<--skjut mig!) så blev det en lugn och mysig kväll. Hade en kompis på besök och vi tömde två flaskor vin och pratade skit hela kvällen. Bästa medicinen mot det magonda. Fuck Ipren! Mer vin åt folket! ;)

I morse hade jag uppenbarligen värpt färdigt för klockan sex vaknade jag pigg och utvilad. Sister Hazel, kaffe och ett varmt bad startade jag dagen med. Life is good! Nu sitter jag och käkar frukost och njuter av att övriga gäster varken smaskar eller sörplar...


Det regnar idag igen men gatan kryllar av folk som ska ta sig till jobbet. Jag ska snart också ta mig till jobbet - Espressohouse som ligger 50 meter bort! ;) Ikväll är min sista kväll i Göteborg för den här gången. Den ska spenderas i onepiece...med datorn...och Harvey Spector! För sån è jag! 

over and out.

//Meekatt...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!