onsdag 7 januari 2015

Snöjakt, Telefonsex & Platt mage!

Barnen var vakna till klockan tolv igår och som tack för det skickade jag dem nyss runt kvarteret med en rullebör för att "hitta snö". Haha, hämnden är ljuv. "Det finns SÄKERT snö på andra sidan kvarteret!" Barnen blir rastade och får frisk luft i alla fall och jag kan hänga tvätt ifred. Dagis har stängt idag och då fick båda vara hemma och förpesta dagen för sin mamma. Från och med imorgon blir det jobb dygnet runt i en vecka. Jag vill ju komma igång nu! Har massor med kul saker att ta tag i!

Dagens Meekatt vs Telefonförsäljaren:

- Hej, det är Malin..?
- Men HEEEEJ!! (Alltid samma glada jävla ton!) Vad roligt att du svarade! Jag ringer inte för att sälja något så det behöver du INTE vara orolig för! (Ny standardreplik?) Däremot har jag ett väldigt bra ERBJUDANDE till dig!
- Är det något sexuellt? (Alltid lika effektivt, haha.)
- Eeeh va?
- Erbjudandet...är det sexuellt? (<--Kåta-Gun-rösten)
- Eeeh. Nej. Jag. Eeeh. Du skojar va?
- Nej.

- Klick.

Fan...inget ligga idag heller...


Scrollade igenom Aftonbladet lite snabbt och tydligen kommer jag vakna både rik och med platt mage imorgon. Fantastiskt start på det nya året ju och jag behöver inte ens köpa gymkort för att uppnå resultat. Platt mage på ETT dygn! Bäst att hålla sig inomhus idag för det enda som skulle kunna platta till den härblekfeta kroppen på ett dygn är en överkörning...av en lastbil. Knappt värt det...

Dags att ta tag i den där tvätten...och golven på barnens rum som jag inte sett sen vi kom hem ifrån Gran Canaria. Julpyntet ska ut också...och precis som ALLA andra så ska jag åka och köpa vita tulpaner och instagramma dem med #vår.

over and out.

//Meekatt...

1 kommentar :

  1. Hahaha alltså dessa telefon försäljare,jag gillar dom verkligen inte..
    Mvh Camilla

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!