torsdag 8 januari 2015

Pensionärsbiljett, Idéer & Snökanoner!

Idag fyller världens bästa Evelina Wallquist 20 år och jag misstänker att hon kör kundvagnsrace på systemet inne i Laholm just nu. Minns själv känslan när man äntligen fick köpa sitt eget vin. Nu är det inget kul längre. De har SLUTAT fråga efter legitimation. Vafan! När hände det? Man fyller 35 och PANG så åker man på pensionärsbiljett på tåget? Jag vill också visa leg och bli glad och inbilla mig att jag ser ung ut. Sist frågade jag till och med "Vill ni se leg?" och de sa nej!? Det är för fan höjden av förnedring. "Tant behöver inte visa leg!". Skjut mig. 


Idag sitter jag inne på Espressohouse och jobbar. I vår kommer jag att lansera en kollektion med smycken i webshopen (wiiiih!) och nu ska designen bli klar. Väldigt spännande! Har massor med idéer men man kan ju inte ha allt, haha. Så jag skissar...och funderar...och skissar lite till...och funderar. I februari ska jag kunna få ut en del hoppas jag! Perfekt inför Alla hjärtans dag!

Alice frågade mig imorse om det kommer mer snö. Vi kom ju hem samma dag som skiten smälte och ingen är lyckligare än jag över det. Barnen är tydligen inte helt nöjda. Igår var det liiiite fjunigt när de vaknade men det smälte ju bort på en timme. Vi trotsade dock kylan och grillade på stranden och jag har fortfarande inte fått upp värmen. Jäklar vad kallt! Vem grillar på stranden i januari?! Det blir ingen mer snö den här vintern har jag bestämt. Jag ska ut och flänga en massa och har inte tid med snö på vägarna. "Men mammaaaa? Vi kan väl köpa en snökanon och ha bara i trädgården?!" Jättebra idé...vi köper en snökanon.

Nej, dags att ta tag i lite jobb. Ikväll ska vi kalasa för Evelina och imorgon åker jag till Malmö och planerar event! För er som missat - webshopen är öppen igen och idag (8/1) får ALLA som beställer en gratis "Familjeregler" i 30*40 på köpet! Välkomna in!

over and out.

//Meekatt...

3 kommentarer :

  1. När jag löste in en trisslott på City Gross förra veckan frågade dem om jag visat leg. Eh, nej..? Tydligen ser jag ut som om jag inte fyllt 18. Jag fyller 28 snart... Jag vet inte om jag borde bli stolt eller om jag borde göra nåt åt mitt utseende, haha.

    SvaraRadera
  2. Nej nej nej Malin! Mer snö åt folket (alltså vi som är pedagoger och för en gång skull få leka av oss ordentligt i snön!) Jag håller mina tummar och tår och hejar på Alice som vill ha en snökanon :-) Kram

    SvaraRadera
  3. Jag fick visa leg för första och enda gången när jag var 42 så ge inte upp hoppet! Jag log lite och sa; Men lilla gumman jag har 22 år tillgodo. Då snörpte hon på munnen och sa; Jaja men vi ska kolla alla vi inte tror har fyllt 35. Jiiihaaa!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!