torsdag 8 januari 2015

Jag. Hatar. Falukorv.

MINST tre gånger om dagen får Elton ett psykbryt för att han inte får falukorv. Frukost, Lunch och Middag. Han älskar verkligen falukorv och drömmer om det på nätterna. Han vaknar mitt i natten och ber om falukorv och när jag förklarar att jag inte vill laga mat mitt i natten får jag ett "Då är du inte min bästa vän mamma", en darrande underläpp och litervis med tårar. För en jävla falukorv?! Kom igen unge?! Gå vidare! Kött? Fisk? Plankstek? Vad som helst..? Jag mår illa bara jag ser skiten. Inte konstigt att Leena Hiltunen stoppade den där solen inte skiner! Hon var väl också småbarnsmorsa som var JÄVLIGT trött på att äta skiten!


Åt helvete med Tacos. Och Falukorv.

over and out.

//Meekatt...

3 kommentarer :

 1. Så försvann allt jag skrev??? Ok kortfattat, kul att det går så bra för dig! Har inte tittat in på aslänge. Kram och lycka till med allt!

  SvaraRadera
 2. Ikväll ville min dotter ha godis. Sedan när hon inte fick det och tårarna sprutade hotade hon med:
  - Om jag inte får nå godis nu så tänker jag ALLLLDRIG mer äta godis.

  Nähä, men det är ju jättebra. :)

  Här är det 3-minuters nudlar som är hon vill ha till frukost, lunch, middag.

  SvaraRadera
 3. Hav förtröstan! Min yngste åt bara blodpudding i åratal, eller "bomping" som han kallade det. På förskolan fanns en duktig pedagog som övertygade barnen att man skulle smaka på all mat och lära sig att tycka om nya rätter. Efter det blev det bara, ja gissa, FALUKORV. Säger som du brukar: Skjut mig!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!