måndag 12 januari 2015

Granhelvete, Kisseri & Lathet?

Egon har varit på besök och Mellbystrand blev tillfälligt utan strand...igen. Jag får lite ångest varje gång och ser framför mig hur strandhuset ska flyta iväg, haha. Men det gick bra även denna gång och allt som skulle kunna blåsa sönder eller bort har redan åkt i tidigare stormar. Hemma fick vi en julgran med belysning som bonus. Praktisk. Jag fick ju psykbryt och klippte sönder vår slinga när den inte lossnade från granhelvetet. För sån é jag.


I helgen har vi hunnit med städning (helt i onödan eftersom att Egon förstörde intervjun...så nu vågar vi inte röra oss på en vecka här hemma, haha.), ett IKEA-besök för inhandling av ramar och ett besök hos min bror med familj. Elton var iväg på sin första lekdate (utan mamma!) hos favorittjejen Olivia och det var en stolt kille som somnade igår. "Mamma, du behöver inte följa med mig alls längre. Jag kan ALLTING själv!" Skönt. När jag lämnade honom öppnade vi dörren och han sa "Hej! Jag ska inte kissa på mig!" Jag tycker det är toppen att man klargör det direkt. Så ska jag också säga när jag kommer hem till folk. Så slipper de fundera...

 
Nu ska jag släpa med mig Agge på en promenad. Vi är ungefär lika taggade... Jag frågade om vi skulle gå ut och han sprang(!) tillbaka in i sovrummet och hoppade upp i sängen. Hade gärna gjort samma sak men nu var det visst vardag igen. I eftermiddag ska jag få ut lite fina nyheter i webshopen så håll utkik!  

over and out.

//Meekatt...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!