fredag 16 januari 2015

Gnäll, Fula presenter & Fredagsmys på en ny nivå?

Äntligen fredag! Jag mår kasst och ligger efter en massa på jobb men jag orkar inte riktigt ta tag i det nu. Får bli ett ryck i helgen när febern gett med sig. Igår hade jag en riktig skitdag med feber, gnäll och mammalängtan. Tack för alla fina mail och mess igår! Vissa dagar kommer verkligheten ifatt som en käftsmäll och det finns liksom ingen hejd på tårarna. Jag grät på posten, på Maxi, i bilen, på Thairestaurangen... De där dagarna när allt rasar över en är det liksom inte lönt att torka tårarna innan man ska gå in någonstans...de kommer liksom nya hela tiden och jag har gett upp det där med att försöka leka glad när jag är ledsen. Folk får stirra bäst de vill... Sån här é ju jag. Dessutom har folk häromkring så bra koll på vem jag är numera att jag inte behöver förklara mig, haha. Gråter jag på posten så vet alltid någon varför. Idag är det en bättre dag! ♥

Elton kom hem med världens finaste (fulaste!) present till mig igår och sa "Det är en buaark jag har jott fevl som du kan ha alla Meekattpennor i mamma!" (på sin bredaste halländska, haha). Tänk så lite som kan vända en skitdag. Kärlek! Varje gång räddar de upp mig. Älskade skitungar!

Menskopp? ;)
 
Freddy handlade på vägen hem från jobb igår och snabbt och tyst packades halva jävla Mexico upp i mitt kök. VAFAN!? Vad hände med min regel?! Ingen Tacos sa vi ju!? Jag. Hatar. Tacos. Och hela familjen går bakom min rygg och fnissar stolt över sina äckliga Tortillas. Vet ni vad familjen? Den här mamman har varit i Fiskbilen och köpt världens godaste fiskgratäng med Hälleflundra till ikväll. Sitt ni där och käka majskorn och chips och spill ner hela köket...så sätter jag mig framför hetingen Lincoln Burrows i Prison Break med ett glas vitt och min fiskgratäng! Fredagsmys på en helt ny nivå, haha. Meekattstyle!
 
Imorgon ska det göras hemma-hos-reportage hos oss (vilket ju Egon ställde in förra helgen) så nu får dammsugaren fram igen! Det där med att "hålla fint" i en hel vecka funkar inte när man har barn... Till och med den där skräphögen i köket har återuppstått. Fan.


over and out.

//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. Ja men tacos e väl inte så illa? Jag gillar det men utan tortillas då förstås.

    Kram till dig från mig.
    Hovdamen

    SvaraRadera
  2. Vilken söt lite pennkopp/burk du fick :D Hoppas helgen varit bra, kram.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!