lördag 20 december 2014

Skrytbilder, Karaokeplaner & Michael Kors?

Alltså...det går inte att se sig mätt på det här stället! Förlåt för spam med skrytbilder...men jag älskar verkligen Dorado Beach! Att vi sen har fint väder, barn som vi knappt ser röken av och bästa sällskapet på plats gör det ju inte sämre. Och INGEN stress över huvud taget! Inga julklappar som ska fixas, ingen julmat som ska lagas, inga släktingar att besöka, inget julgodis att baka. Bara att sätta sig vid dukat bord tre gånger om dagen och resa sig när man är färdig. DET är lyx det. De svåraste besluten man behöver ta är "Sangria eller Piña Colada?". Verkligen jättejobbigt! Sen kryllar ju stället av bloggläsare vilket gör att alla ler mot en som om man känt varandra i evigheter. Man kan ju bara känna sig hemma här. ;)


Igår laddade vi hela dagen för "Karaoke med Karlos" och det var storslagna planer för vår kvartett. Karlos var här förra året med och han är lite som en korsning av Lilla Fridolf och Saddam Hussein. Fast han sjunger också. Dock blev det lite avslaget under dagen då jag svimmade och fick för mig att jag höll på att dö av blodbrist. Jag lyckades till och med komma iväg till en läkare och anmälde mig i luckan med "Hello. I äm fråm Sweden and I häv mens!" Jag är BÄST på engelska. I år har jag i alla fall inte beställt "lite penis" i baren som jag gjorde sist! Våga vägra jordnötter!

Vi kom igång på kvällen i alla fall och efter några drinkiar sammanstrålade vi med "Norrlänningarna". De är ifrån Dalarna i och för sig men efter klockan 23 och 4 Piña Colada är allt norr om Göteborg Norrland. Tjejen frågade vilka vi rest med och berättade glatt att de bokat med Ving. Här fick jag en liten klump i magen och tänkte "FRÅGA INTE!!!!" men det kom såklart. "Vad har ni betalat då?" Skjut mig. 

Lite som i sällskapsresan och jag ville bara dö. Samma resa...samma antal personer. Vår resa kostade 32 000 kronor. Deras 68 000 kronor. Efter den nyheten ser det ut såhär:


Det är ju förstås HELT JÄVLA GALET att det ens kan skilja så mycket. Stackars Norrlänningarna som var på bröllopsresa och allt. Vi försökte vara allvarliga men när hennes man klämde ur sig "Men du sa ju att detta var det billigaste som fanns?" så brast det liksom, haha. Det POSITIVA här är ju att de aldrig mer kommer resa så dyrt. Där satt vi tre familjer...varav en betalt mer än dubbelt så mycket. Fråga aldrig den frågan! Det kan ju förstöra vilken semester som helst, haha. Vi vände hennes bitterhet till att det ju faktiskt var DE som var lyxlirarna i gänget. Vi hade ju aldrig haft RÅD att åka med Ving ens. Dessutom blir det så billigt nästa gång att de kan bjuda med oss andra utan att det ens svider i plånboken! ;)

Efter några drinkar skrattade till och med mannen åt det hela och nästa år är det han som ansvarar för bokningen av semester! ;) Så här fina drinkar fick vi igår kväll:Idag blir det lugnt och förhoppningsvis mest slöande i solstolen. Jag ska inte svimma och lite färg måste vi ju ha när vi kommer hem. Jag jobbar stenhårt på att få med mig Freddy till Puerto de Mogan för ett besök i Michael Kors-butiken inför min stundande födelsedag. Att jag fyller "halv sjuttio" om några veckor verkar inte räcka som anledning!? Jag fattar ingenting! Fan. 

over and out. 

//Meekatt...

1 kommentar :

  1. En så härlig semester! Misstänker att enda skillnaden mellan Trip-X och Ving är transferbussarna och att Vinggästerna får tillgång till de skandinavisktalande barnklubbarna. Men knappast något man vill betala dubbelt pris för! Ni hittar ju på så mycket roligt med barnen ändå och det lär knappast kosta 30.000 ;-)! Kan meddela att det kommit liiite snö och är minusgrader i hela Sverige nu på juldagens morgon!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!