tisdag 16 december 2014

NU är det semester!

Vi inledde semestern med stil och checkade in i sviten på Elite Hotel Ideon i Lund igår. Fantastiskt lyxigt och fint och detta ledde till att båda barnen sa "Måste vi verkligen åka till Kanarieöarna mamma!?" Haha, njae...jag hade lätt kunnat stanna där i två veckor. Dock med viss avsaknad av solen. ;)


2 dörrar in i sviten och världens bästa hamburgare. Vad mer behöver man i livet?

Jo, ett sånt här badrum! DET behöver man!

Och så här nöjda barn:

En uppdukad buffe med chokladdoppade jordgubbar, chokladpraliner och frukt gör inte ont heller. ;) Tack världens bästa Åsa för ett lyxigt dygn och den bästa starten på semestern!

"Här ser man hela världen mamma!!" Mina barn behöver verkligen komma ut mer, haha. Det var Lund. 

Här på Paolo´s måste vi ha ett bloggevent! Mysigaste stället med god pizza och godsaker!

Idag var det full kaos inför avresan. Små detaljer som att vi glömt boka bagage och parkering gjorde att halva semesterkassan blev kvar på Kastrup. Tack som fan för fria drinkar i baren! ;) NU har vi anlänt till vårt älskade Dorado Beach Hotel på Arguineguin, Gran Canaria! En snabb kvällsmat och två drinkar i baren hann vi med innan vi nu hamnade i en efterlängtad säng. Detaljerna om kaoset får ni imorgon!

over and out.

//Meekatt...

4 kommentarer :

 1. Åh vad glad jag är att ni är tibaks igen. Älskade att följa er resa sist! Vi har bokat samma resa för oss men kommer ner först efter jul! Hoppas få skåla med dig i baren då. ;D

  Anna

  SvaraRadera
 2. Ååå önskade redan förra året att komma iväg på eran resa. Kanske 2015 blir vårt år, HOPPAS...

  SvaraRadera
 3. Läste om er resa förra året och då var jag själv på resa i Karibien men min man och bebis i mage. I år är vi hemma och nu ligger mini jämte mig i sängen och sover lugnt :) Tack för din blogg!

  SvaraRadera
 4. Vilken bra start på semestern!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!