onsdag 10 december 2014

Nattamad, Vinnare & Orgie?

Känslan när man står i bara trosor i köket...klockan 05,10 och steker köttbullar och gör pulvermos. Skjut mig...typ. Men efter nästan tre veckors matvägran hos en tunn liten 3-åring studsar man jävlar upp när han sätter sig i sängen och säger "Jag é hungli mamma! Jag vill ha mos o söttbullar mamma!!" Han somnade om under tiden jag fixade mat såklart och åt sedan 1,5 köttbulle, haha. Fantastiskt. Jag fortsatte min "supermorsemorgon" med att steka pannkakor till Alice. Lovade det i ett svagt ögonblick igår...och har man lovat - så har man lovat.

Nu är Alice ivägskickad (Tack Evelina) och Elton ligger och sover i soffan. Hela huset skakar av ovädret och på grannens tomt vimlar det av grabbar och grävmaskiner. Jag kanske kan ställa mig vid staketet och spana på dem som Elton brukar göra? En uttråkad småbarnsmorsa med sömnbrist är ganska lättroad. Jag behöver verkligen semester, haha.


Jag har tre klara vinnare i tävlingen om presentkort inne hos pink or blue. Grattis till Jenny Sjöberg, Sanna & Malin T! Maila mig på info@meekatt.com för att få era presentkort! ♥

 
www.pinkorblue.se
 
Om 5 dagar åker vi - yeyh! Sangria, sol och sovmorgon! Hejdå julstress, kyla och bokföring. När vi kommer hem är vi fulltankade med sol och energi och 2015 ska bli världens bästa år har jag bestämt. Inget vabbande, en massa jobb och mer mys i soffan. Jag ska bara få hem mannen ifrån Kina och hoppas att han inte dragit på sig några skumma magbaciller efter sitt kulinariska äventyr...


På riktigt? Hur kan man tycka att detta är mat?! Jag dör lite.
 
Tack för alla kloka mail efter mitt senaste inlägg. Det blev förvånansvärt lite negativt och inte mer än 5 idiotmail har kommit. Någon tycker att jag lär mina barn idioti och någon tycker helt enkelt att jag borde dö. Ja, tack för viktiga åsikter...återigen, haha. Alltid lika givande att diskutera med idioter.
 
Nej, nu är det dags att kittla lillebror tills han svimmar. Det blir hämnden för min nattliga orgie i köket. För sån é jag. ;)
 
over and out.
 
//Meekatt...

3 kommentarer :

  1. Jag glömde ju helt att tacka för vinsten här i inlägget... Tusen tack och hoppas att mitt mejt kommit fram.
    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Grattis till vinsten Jenny, Sanna och Malin! Ni får era presentkort från pink or blue på måndag! Mvh, Stéphanie

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!