fredag 12 december 2014

Mexico, Överbliven biljett & MacGyver?

Idag förlorade jag kampen mot Mexico. Det tog mig 20 minuter att få upp all jävla majs och skit från golvet. Jag hittade bananbitar i adventsljusstaken och dessutom lyckades Alice få en påse med riven ost...att explodera. "Nej mamma, jag klämde inte alls hårt på den. Jag höll bara i ett litet hörn!" Jaja, det blir tidig julafton för fredagsmusen i köket. Fällan är fortfarande tom men jag VET att den finns där.

Freddy är på väg hem och det känns ju lite halvbra mitt i den väntande stormen. Tydligen ska planet inte kunna landa i Köpenhamn och om det mot förmodan gör det är bron stängd. Vem vet var han får landa? Jag har eventuellt en all inclusive-biljett över till Gran Canaria om inte Freddy tar sig hem! ;)

 
Om tre dagar åker vi och inget är förberett. Lite panik för ett planeringsfreak som mig. Men idag är huset fullt av barn så det är inte lönt att börja röra i grejorna och dessutom är jag astrött. Jag gör ett ryck imorgon. Hur svårt kan det va? Bikini, solkräm och lite julklappar...typ. ;)
 
Nu håller vi tummarna att min MacGyver-lösningen med studsmattan håller för stormen. Jag hade inte riktigt ork att montera ner skiten...så jag band fast den i ett träd...typ. Maria och Evelina kom förbi innan och skrattade åt min "gulliga knut". Vafan!?
 
Fruktsallad till barnen - kaffe till mamman! Hoppas ni har en bra fredag och att ni inte blåser bort! Imorgon avslöjas vinnarna i Angry Birds-tävlingen!
 
over and out.
 
//Meekatt...

2 kommentarer :

 1. Här sitter 2 barn med varsin superplatta och kollar om vinnaren är dragen ca 1 gång i timmen Hihi.
  Har oxå panik över att inget är packat.., inte alls likt mig. Och nu jobbar jag hela helgen dessutom, stress!!!
  Men va fan, de löser sig.... är mest rädd att jag ska glömma p-pillerna, DÅ är de illa!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag kan tänka att offra mig o ta all inklusive biljetten

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!