lördag 6 december 2014

Julklappstips, Återbruk & Extrapappa till musen!

Jag måste bara tipsa om världens mest praktiska och snyggaste julklapp (till MIG!), haha. Har suktat efter dessa ett tag men varit för snål men nu blev det köp! Jag fyller ju år snart dessutom... ;) Hörlurar i form av ett halsband ifrån Rock by Sweden. De finns i olika varianter och ni hittar dem till jättebra pris just nu här.

(http://campadre.se/tipsa/868705
(Bild ifrån Campadre)

Ja, jag vet att man kan klippa sönder ungarnas pärlor och trä på dem själv med pincett. Det blir dock inte lika snyggt och jag har inte tålamod till sånt, haha. Men återbruka är såklart alltid bra. Här har Elton återbrukat sin gamla bilbana och ett gäng trosskydd och byggt ett vattenfall för saft...som ska leda ner i flaskan på golvet. Grattis i förskott pappa?
 
 
Nu ska vi iväg och förbereda allt som behövs inför Freddys födelsedag imorgon, Kinaresan som Freddy åker på imorgon kväll samt vår resa till Gran Canaria nästa måndag. Det är mycket nu! Och sen ska jag ju hitta en "stand-in-pappa" som kan bo hos mig nästa vecka och vabba, tömma musfällan under vasken och hålla borta alla spöken, haha. Idag har Freddy tagit TVÅ möss. Skjut mig. Jag måste skaffa katt.
 
over and out.
 
//Meekatt...

5 kommentarer :

 1. Ha ha söta du och söta Elton ... världen coolaste vattenfall, tänk när man häller saft på det hahahha
  Hoppas allt går bra i stressen! Kramar

  SvaraRadera
 2. Maine coon katten är bra som musfångare och blir tyngre än er hund. Vår tog en kanin i somras. Ha det fint :-)

  SvaraRadera
 3. Har tre fyrbenta musdödare hemma, finns nog snart inte en sork kvar i hela kvarteret ;). Vanliga bonnkatter tycker jag om ;)

  SvaraRadera
 4. Vi är uppe i 7 möss.

  SvaraRadera
 5. Ehhh, återbrukat trosskydd?!? :-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!