måndag 1 december 2014

För mycket vin, Naken Tomte & Kobajs!

Igår lyckades jag lura ner Tina till strandhuset och fick hjälp med att packa tavlor. Vi drack dock för mycket vin och jobbade i lite kasst tempo, haha. Men trevligt hade vi!

Idag hade jag tänkt snika till mig en sovmorgon men där fick jag så jag fes. Klockan sju drog grävmaskinerna igång hos grannen och tio över kom ett sms ifrån Freddy med orden "Elton har hostat hela natten och känns varm". Jippie. VAB igen. Jag borde få va med på Försäkringskassans julbord! Jag har ju mer kontakt med dem än min egen man snart...

Elton och jag har julpysslat på mitt kontor idag:

ÄLSKAR ministjärnorna från Rusta! 10 kr/st och de kommer få hänga året runt!
 
Sen julpyntade vi hemma i badrummet:
Den enda av mammas tomtar som passar in i Meekatt Casa, haha! Love it!
 
Nu ska jag tvätta av sminket, smörja händerna med Helosan, läpparna med Idomin och krypa ner till Freddy. Han har redan somnat så det lär kvitta att jag har taggiga ben och luktar farfar. Imorgon är det studiedag och vi ska åka och titta till kossorna och köpa ost. Är det någon som vill hänga med så hojta till! Elton sa idag "Jag saknar kobajs i näsan mamma!" Haha, älsklingen!
 
over and out.
 
//Meekatt...

1 kommentar :

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!