tisdag 4 november 2014

Tantvarning, Pannlampor & Vulgära bilder?

Varför var det ingen som varnade mig och sa "Stanna hemma tant Malin! Du är för GAMMAL för att gå ut!"?! Hur tänkte jag? Det är måndag kväll och först nu börjar jag känna mig som en normal människa igen. Eller normal vettefan. Men som vanligt...

I lördags packade jag stora "sova-över-väskan" och åkte hem till Tina i hennes nya fina lägenhet. Syftet var myskväll, allvarliga samtal samt att lära Tina dricka rödvin. Det gick kanon! Vi delade en flaska rött och kom ganska snabbt på att vi var 25 år igen och gick för att hämta mer vin. Om någon såg en förvirrad och mörkrädd människa yra omkring i Oskarström med PANNLAMPA i lördags...så var det bara jag.


En flaska rött senare insåg vi plötsligt att vi var 18 år och jag bestämde att vi skulle åka till stan och gå ut. Ja, gå UT. Ni vet det där man gjorde när man var ung och snygg och kunde dansa hela natten. Nu rotade jag fram ett nattlinne (!?!) ur väskan och slängde på lite eyeliner. Denna outfit kompletterades med mina gamla skinnliknande mammabyxor (som var medtagna endast för att de är sköna att ha på sig när man äter chips). Jag vet - det är lika konstigt att äga ett nattlinne som att gå ut i det, haha. Men sån é jag!

Väl ute insåg vi plötsligt att vi inte var så jävla unga och snygga som vi trodde men ett par drinkar senare kändes "Boom boom room" i Halmstad som Ekebo 1995 - helt naturligt.

 
Drinkarna smakade hallonsaft och kvällens "representationsnota" får nog snällt ersätta årets julbordsnota. Det kostar att ligga på topp..? Och  ja, jag låg jävlar på topp...tills jag stupade rakt ner på botten. Jag avslutade såklart kvällen med ett stort glas vatten (<---årets starkaste Gin & Tonic)...för att jag är dum i huvudet och vaknade 4 timmar senare och mådde som ett as. VARFÖR LÄR MAN SIG INTE?! Stackars Tina som nu har lärt sig att dricka rödvin startade sin dag med en utskällning ifrån sin sängkamrat...fortfarande iklädd nattlinne och med eyeliner i hela ansiktet. Fy fan vad jag var dålig, haha. Det är först nu jag börjar må bra igen. Fatta så gammal man är...som inte klarar 3 timmar i stan?! Skjut mig.

I söndags hade jag lovat att köra med Tina till Ikea. Tack Freddy för att du är världens bästa människa och ersatte mig och hjälpte Tina. Jag låg snällt hemma i soffan och hoppades på att få dö. Nästa gång pantertanterna får en lika lysande idé ska Tina lära mig att inte dricka sprit. Heja Tina!

Idag har det varit fullt upp på jobbet och jag har hunnit med en hetsjakt på grymt bra skrivare. Jag började på nätet, avancerade till Elgiganten och avslutade hos en fotbollsspelande skrivarexpert som viftade med en krycka och frågade vad fan jag ville, haha. Det blir nog bra det där. Och jag lär bli fattig. Men nu ska det avanceras i Meekatt Media, Event & Design - whoop!

NU ska jag se klart Million Dollar Listing och sen ska jag väcka Freddy som somnade vid nattningen klockan 20. Han borde ju laddat batterierna tillräckligt nu för att orka sätta på sin fru?! (Jag måste bråka lite, sån é ju jag! haha)


Eftersom att jag blev blockerad ifrån Facebook i 24 timmar efter den här vulgära bilden så får jag väl pigga upp Mammamaffian med att lägga upp bilden här - på mitt eget revir. ;) Glad Halloween på er i efterskott...alla ni lättkränkta människor! Nästa år kör vi utan utklädnad! ;)

over and out.

//Meekatt...

7 kommentarer :

 1. Fy. Känner igen det där. Det är nästan inte värt att gå ut och dricka... (bara nästan). Sker dock inte ofta som trebarnsmamma. Och tack gode gud för det. Blir ju bakfull bara av att läsa detta...

  SvaraRadera
 2. Älskar bilden på spöket! :-D

  SvaraRadera
 3. haha .. underbart!

  Ja undra vem fan som såg till att även jag blev blockerad? Men hej .. Hacker Totten fixade så jag var tillbaka efter sisådär 4:a timmar! :D

  SvaraRadera
 4. Haha, jag bara älskar att du erkänner hur illa det gick. Jag hade aldrig pratat om det! *asg*

  Saknar dina blogginlägg! Blogga MERA!

  SvaraRadera
 5. Åh, perfekt läsning när man är skitsur på puckade maken! Nu är jag glad igen :) /S

  SvaraRadera
 6. Visst var det kul när man kunde ösa i sig drinkar, dansa och flirta hela natten och vara lagom bakis dan därpå. Efter 50 funkar det inte alls och nu vid 70 smäller man av och måste gå hem tidigt efter en halvflaska vin i glada tanters sällskap. Passa på att vara rejält bakis några år framåt för sen blir det omöjligt.
  Hälsningar från en tant som saknar att kunna festa och härja.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!