torsdag 13 november 2014

Rymmare, Semesterkåthet & Bullerbyn?

Dagen har börjat bra. Jag vaknade inte i kiss - Hallefuckinglujah! Båda barnen är ivägskickade till skola/dagis och vi glömde INTE gympakläderna. Agge smet genom grinden och rastade sig själv ett varv runt kvarteret och ligger nu utmattad i soffan, haha. Det här kommer bli en BRA dag! Nu laddar jag med kaffe och Sister Hazel och förbereder mig mentalt för att ringa gyn.

Fast jag är 34 år gammal känner jag mig som en snuskig tonåring varje gång jag ska ringa om preventivmedel. Nu räcker ju egentligen våra två barn långt som preventivmedel men hoppet är det sista som lämnar oss. Snart ska vi dessutom till Kanarieöarna i två veckor och där ökar ju chanserna till lite waka waka betydligt! Om 32 dagar åker vi! Wiih! Trött 2-barnsmorsa som jobbar 13h/dag goes avslappnad, semetserkåt och solbränd mamma till två barn som är utmattade på kvällarma! Whoop whoop Freddy! ;)


Jag har avbokat allt idag med och fortsätter vara rädd om magkatarren. Stora boven i det hela är uppenbarligen mitt kaffehinkande så nu har jag dragit ner på det ifrån 20 koppar/dag till 3 koppar/dag. Tänkte att jag skulle ersätta det med Gin & Tonic men det såg vi ju hur det gick sist när jag trodde att jag var 25 och låg död hemma hos Tina dagen efter, haha. Så ja, te får det nog bli. En krönika ska jag svänga ihop idag med! Sen hämtar jag barnen tidigt och tar en slö eftermiddag i soffan med dem och Bullerbyn.
 
Dags att ringa gyn och boka tid för förnedring. "Hej, jag heter Malin och det finns en stor chans att jag kommer ha sex inom en snar framtid!" Den här gången ska jag ta med egen mugg med namnetikett på!
 
over and out.
 
//Meekatt... 
 
Meekatt på Facebook
Instagram - Meekatt

7 kommentarer :

 1. Åh vad jag är lycklig för att jag hittat in här. Jag bara älskar dig och allt du skriver. Du är min nya Må Bra-kanal!

  SvaraRadera
 2. Haha lycka till!

  SvaraRadera
 3. Skippa te också, drick varm choklad istället. Eller bara mjölk. Läs på om dispensi eller vad det heter, liknande magsår/magkatarr men kommer av stress.

  SvaraRadera
 4. Malin du är underbar. Tack för dina härliga inlägg. Jag är hemma o är förkyld, dina ord gjorde att jag till o med orkade skratta lite i feberdimman. Tack för att du finns och ha en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Hej Malin! Sällar mig till gänget som lovordar ditt skrivande :-) Du fick mig plötsligt att få lust igen! Ja, till skrivandet, alltså :-) Blev ett blogginlägg igår - wow och hoppla!

  SvaraRadera
 6. Det där med matvägran... http://www.buzzfeed.com/abagg/bryan-cranston-narrates-a-new-childrens-book-you-have-to-fck?bffb

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!