fredag 21 november 2014

Nya favoriter, Ketchup & Trosskydd?

Två nya favoriter inhandlade idag. Älskar skålen med texten "filled with something I love". Älskar INTE det faktum att inte hade en enda Geishakola hemma att fylla den med. Men det fick bli ett halsband så länge, haha.

 
Och den här fina kalendern hittade jag i samma butik. Fatta förnedringen som kommer när man hör sig själv fråga "Finns det bara november?". Jag är så trög. Det ligger såklart "stavar" underst med alla månader så man vrider efter hand . Ja Malin - den funkar hela året. Skjut mig! Båda hittade jag på Levande Hem i Laholm.


Nu ska vi se klart Idol och smidigt försöka bli av med drinkarna som Elton blandat utav "allt gott som finns" - bland annat ketchup och curry. Mina ben har Elton plåstrat om med trosskydd och snart somnar Freddy i soffan. Glamouren flödar i mitt liv. Verkligen...

Men kolla HÄR vem som toppar med sin debatt just nu! ;) Har ni långtråkigt finns där ett upprört kommentarsfält att ta sig an, haha.

over and out.

//Meekatt...

7 kommentarer :

 1. Älskar ljusstaken! Måste beställa en! Och jag ÄLSKAR att du frågade om det bara var november! HAHAHA ♥

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Ljusstaken i koppar! Varifrån?

  SvaraRadera
 3. Har tittat på Idol. Så här efteråt har jag ingen aning om vem som sjöng vad och det kan bero på att en 6a whiskey dunsat ner i lilla maggen samtidigt som jag krossat "Partiledaren som kom in i kylan". Så nu kan jag inte skilja Juholt från Darrin, eller vad dom heter. Men visst är det ljuvligt med 3-åringar när dom vill visa sig från sin bästa sida. Konstigt att dom med tiden ändå blir håriga karlar som låter hustrun stå för markservicen.

  SvaraRadera
 4. ÅH vad fin ljusstaken var! Den i koppar!! Så mycket fina saker du har kan du inte visa mer ifrån ditt hem?

  SvaraRadera
 5. Malin med töserna22 november 2014 01:16

  Helt otroligt vilket långt kommentarsfält! Orkar inte ens gå igenom allt. Inser att det är tur att jag inte har FB längre för jag hade kommenterat vilt på alla "stryka-barnen-medhårs" kommentarer ;-) Barn måste få motstånd och konsekvenser av sitt handlande när dom gör fel annars får dom ju ingen möjlighet att lära sig rätt.

  Jag började läsa din blogg för lite mer än två år sen. Började då från inlägg ett och arbetade mig frammåt. Är totalt hooked! Du skriver skitbra helt enkelt :-D

  Malin

  SvaraRadera
 6. Du är helt underbar! Håller med dig om att barn måste fostras för att klara vuxen livet. Det är för slappt nu både i skolan och i många hem. Stå på dig och fortsätt med din uppfostran så ska du se att dina barn kommer att bli väluppfostrade och trevliga människor som behandlar andra med respekt och medkänsla. Kram till dig.

  SvaraRadera
 7. Varför kan jag inte skriva mitt namn? Kunde bara posta som anonym? Heter Annette Berntsson kram på dig

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!