fredag 14 november 2014

Julmässa, Gratismat & Kvällens Outfit!

Idag hämtade jag barnen tidigt och vi begav oss till Lilla Böslid och Julmässan. Jag trodde det skulle vara en liten sketen gård med ett par utställare men där fick jag så jag fes. Det var ju stort och MASSOR med utställare med allt ifrån inredning till smycken och viltkött. Och riktig julstämning bjöds det på! Elton har nog aldrig varit lyckligare och förbrukade minst 200 tandpetare med allt sitt provsmakande, haha. Efter en halvtimme på mässan sa han "Nu är jag mätt mamma så vi kan åka hem!" Tips inför helgen - åk på julmarknad och provsmaka er mätta! Pensionärerna flockades värre än på Ica Maxi på torsdagar. 
 
 
På plats fanns fina Miss Vivi och sålde armband till förmån för Barncancerfonden. ♥ 
 
Jag vann kriget mot Mexico och vi lyxade till det med skaldjur och vitlöksbröd ikväll - yeyh! Nu är Alice på Halloweenparty och detta blev kvällens hemmasnickrade outfit:
 

 

Klockan åtta ska hon hämtas och sen hoppas jag att barnen är utmattade så att mamma  kan få waka waka, haha. Hur går det för er? Blir det ngn fredagsmus ikväll?
 
over and out.
 
//Meekatt...

7 kommentarer :

 1. Inget fredagsmusande här tack och lov. Inget waka waka då mannen är till sjöss till den sug å sexte.
  Däremot blir det skönmusik, rödvin ur asasnygga glas och tvättad av en kåt liten Chihuahua kille medans töserna självmant lagt sig i transportburen.

  SvaraRadera
 2. Nepp om inte nån katt släpar in nån ��/Therese

  SvaraRadera
 3. inget waka waka här heller tror jag, hemkommen efter 4 dagar på lalandia med mindre bilhaveri, hundbajs på skorna och söndriga glasögon, hahha.
  SÖÖÖÖMN!

  /Malin fbg

  SvaraRadera
 4. Ha ha ha du är så rolig. :D såg ju fint ut! Kram

  SvaraRadera
 5. Nix, ingen fredagsmus här int ;-) . Igår opererades en stimulator in i min rygg, som skickar el-stötar genom nerverna (så mina smärtsignaler ej går till hjärnan). Den verkar funka för jag har ej smärtor, men då den är insatt "där bak" & det gjordes igår så är det ännu lite för ömt :-D ...

  SvaraRadera
 6. Det var kul att se dig och kul att du gillade Böslid...själv trodde jag det skulle vara lite större faktiskt hö hö :P
  Söt du är som länkar, du vet att du inte behöver göra det gumman <3
  Massa kramar (och skönt att det löste sig med inläget på ehhhhh vift eller vad man ska kalla det hrm hrm)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!