lördag 11 oktober 2014

Utmattning, Lik i trädgården & Dubbelbox!

Den här kroppen är inte kaxig ikväll. Oh my god! Vi hade bestämt att vi skulle ha en "höst-röjar-dag" i trädgården idag tillsammans med Familjen Wallquist och alla löv skulle krattas och vi skulle få fint. Något gick snett i planeringen när jag började putsa fönster och insåg att vårt hus blivit GRÖNT. Så jag skrubbade lite bredvid fönstret med en svamp...och där bakom dolde sig nästan ett fint hus. Så jag skrubbade vidare...och vidare och nu är hela framsidan av huset färdigskrubbat. Kroppen vill dö lite men jäklar så fint det blev! Som ett nytt hus! Jag fick till med ett ryck och åkte och köpte en massa ljung och pimpade krukorna som fortfarande var fulla med april månads pensé-lik. Grannarna lär tro att det är en ny familj som flyttat in här, haha.

Tadaaa - som nytt!
 
Freddy och Evelina kämpar fortfarande på i mörkret där ute med att få upp lyktstolpen som välte o april månad och har legat platt på framsidan hela sommaren, haha. Det tar lite tid här hemma...men när vi väl får fart blir det fint!
 
JAG belönar mig med det här ikväll:
 
Dubbelkranen - guds gåva till...mig? ;)
 
over and out.
 
//Meekatt...

3 kommentarer :

  1. Så duktig du är! Det finns speciella borstarsom du kan koppla till den vanliga trädgårdsslangen (inte högtryck alltså). De funkar suveränt när man ska tvätta trähus! Man kan använda lite algtvättmedel innan. Hoppas du inte sliter ihjäl dig!

    SvaraRadera
  2. Bra fördelning på kvällssysslorna tycker jag. Så att säga Perfekto! ;)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!