fredag 10 oktober 2014

Överlevnad, Sex & Räksallad?

Då var det alltså äntligen fredag och det betyder att både barnen, jag och ni som läser överlevt ännu en vecka. Heja oss? Den här veckan har verkligen varit ett test för tålamodet och nya uttryck i form av "Kan man byta bort dem mot minigrisar?!" och "Jag ska flytta till ett land där aga är tillåtet" har myntats i Meekatt Casa. Men vi tog oss igenom en hel vecka av VAB och det firas ikväll med pompa och ståt...typ.


Jag försökte under vårt korta morgonmöte förhandla bort den obligatoriska fredagstacosen men misslyckades gravt. Jag mutade med godis PÅ EN FREDAG, pannkakor och till och med sex. Freddy ville verkligen ha Tacos. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta men med tanke på att löftet om sex med största sannolikhet inte hade infriats i alla fall så förstår jag att Freddy tar barnens parti. Jag får fan ALDRIG bestämma i den familjen! Tur jag är chef på jobbet!

På tal om det så blev jag stoppad utanför butiken i morse av en dam i 75-årsåldern. "Hej! Visst ÄR det du med bloggen lilla vän!?" Hur coolt är inte det? Här sprack mina fördomar totalt...om folks fördomar mot oss bloggare. Det är inte längre "nymodigheter och trams" utan en helt okej sak att pyssla med. Hon berättade att sonen hade fått köpa en läsplatta till henne så att hon numera kan läsa min blogg ifrån sängen. Tack sonen! Hon skrattade gott och igenkännande och var glad att det där med små barn "var över och förbi" och det är alltid lika skönt att höra. Inte att folk är glada att slippa sina barn men att äldre människor faktiskt KOMMER IHÅG hur jobbigt det var. Ofta hör man "Naaaaw...hos farmor gör de AAAALDRIG så!" Nähä? Skit på dig farmor! haha Men ja, jag är såklart glad att barnen uppför sig när de är borta.

Nu är det dags för Fredagsfrullen! Alla "riktiga" jobb har ju fredagsfrukost med frallor och lite möte. Jag är fan inte sämre jag! Jag ställer väl mig i spegeln och käkar räksallad i min ensamhet och njuter av att vara chef...över mig själv. För sån é jag!

over and out.

//Meekatt...

2 kommentarer :

 1. Haha fast det där stämmer ju! Mitt barnbarn är som en ängel hemma hos mig, men du ska se förvandlingen då hennes mamma kliver in innanför dörren! :)
  Jag minns sååå väl småbarnsåren, med 3 små med bara 2 år mellan. Jösses, ett under att man lever idag, haha! Men jag håller med tanten, skönt att ha det överstökat. Barnbarn är perfekt, bara att låna, skämma bort och sen lämna tillbaks! Varför kunde man inte skaffa barnbarn direkt?! ;)

  Tycker ni kan äta Gudagod kyckling i ugn, minns du den? Jag åt det så mycket att jag tröttnat fullständigt, haha

  Kramen!

  SvaraRadera
 2. Hahahaahahahahaha du är så jävla klockren kvinna! Ja, hejja oss att vi överlevt veckan!
  Kram!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!