lördag 4 oktober 2014

Mansfritt, Grenlösa strumpbyxor & Tjejkväll!

Igår kom Åsa upp till mig och vi har spenderat ett härligt barn- och mansfritt dygn tillsammans. Jag hade bubbel och cider på kylning och vi inledde med att hämta färska stora räkor och havskräftor i fiskbilen och handlade en massa godsaker på Maxi. I kassan blev vi utstirrade av trötta fredagshandlande människor som inte alls var på samma glada humör som vi. "Förlåt mig, det är bara de grenlösa strumpbyxorna som kliar!" lyckades jag vråla över hela kön. Men ja, sån é ju jag. Vi åkte till strandhuset och dukade vi upp en lyxbuffé som intogs i mysbyxor. Inte grenlösa.
 
Notera min känsla för "detaljer" i dukningen...
 
Högst betyg fick havskräftorna (som jag åt för första gången igår) och krustaderna med chévre och fikonmarmelad. To die for!
 
Eftersom att det var tjejkväll hade vi självklart ansiktsmask! Det hör ju till...
 
Tack Tena för att du finns.
 
Efter att ha ätit oss proppmätta, haft ansiktsmasker, skrattat så att sminket rann ner till knäna och sett "The Rose" på dvd somnade vi. Klockan halv elva. Bubblet ligger fortfarande på kylning. Fan vad dåliga vi är, haha. Men vi fick 11 timmars välbehövlig sömn. Ljuvligt!
 
Idag åkte vi till Båstad och på Willys lyckades vi tränga oss före hela kön med ett "URSÄKTA! MEN VI HAR FÅTT MENS. KAN VI FÅ GÅ FÖRE?!" Funkade kanon och vi fick gå direkt till kassan med våra bindor, haha. Tack Åsa för ett härligt dygn. Hoppas du kom lyckligt hem trots gråtandet i bilen! ;)
 
over and out.
 
//Meekatt...

1 kommentar :

  1. Haha fan vad sköna ni är, sånna vänner som ni hade jag velat ha omkring mig jämt. Får jag köpa in mig 😂✌️🙏👏😜😘💃💪💪💪🍂🍁

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!