tisdag 28 oktober 2014

Lasse Stefanz, Muskul & Hämnd?

Då var det tisdag och höstlovets andra dag. Barnen skulle egentligen till dagis/fritids idag men istället får vi besök av världens bästa Ingis. Så idag fixar vi några timmars jobb på förmiddagen och sen blir det mys hela dagen. Jag har ett par nyheter som ska förberedas och lanseras i webshopen och sen ska det skickas en MASSA julkort som blev beställda igår. Jag startar upp med Lasse Stefanz på högsta volym i köket - bara för att reta barnen som envisades med att inte vilja somna igår! För sån é jag!

Idag ska jag dessutom hämnas på Freddy för hans "prank" i helgen. Det är alltid lite roligare att vara den som väntar på att få hämnas, hehe. Ni som följer bloggens Facebooksida vet att jag möttes av den här i lördags:

 Jättekul. Verkligen. Tack älskling.
 
Som en liten (första hämnd) lurade jag ner Freddy i ett badkar på Laholmsvägen i Halmstad. Vår vän Tina är på jakt efter ett snyggt badkar och där utanför Badlagret i Halmstad uppenbarade sig en skönhet i regnet. Så jag lurade i (<--mutade med sexuella tjänster!) Freddy i badkaret och LOVADE att bara skicka det till Tina som behövde piggas upp. Sen la jag det på Instagram och Facebook. Det kan ju faktiskt vara så att det finns FLER som behöver piggas upp?!
 
 
Men ja, det kommer mera. Game on älskling! Mouhaha!
 
Nu ska jag baka scones och leka supermorsa innan jag böjar skälla på barnen och ångra att de fick va lediga idag, haha.
 
over and out.
 
//Meekatt...

2 kommentarer :

  1. Tycker nog att Freddi sonat sitt brott redan. ..

    SvaraRadera
  2. Hejsan!
    Du skriver toppenbra. Hör gärna av dig om du vill skriva inlägg om sexleksaker/ vuxenleksaker eller kanske underkläder?

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!