lördag 4 oktober 2014

Bättre än sex?

Jag måste bara...

Jag har ätit så god mat idag att jag nästan dog lyckodöden. Och nej, detta är inget "sponsrat inlägg" (som en del hakar upp sig på så fort man skriver något positivt!)  - detta är ren TJOCKISLYCKA när den är som bäst! Jag ÄLSKAR mat och dagens helgbuffé var fantastisk!

Jag och Åsa hade bestämt oss för att gå och käka brunch idag och letade efter bra ställen i området. Det var lättare sagt än gjort. Brunch är tydligen en "sommargrej" och inget man ska ägna sig åt på höstkanten. Vi bokade istället in helgbuffén på SAND i Båstad. Och jäklar så gott! Jag önskar att man kunde ha en knapp och stänga av mättnadskänslan. Jag hade velat sitta där och äta HELA dagen. Så gott var det! (Ja, jag hade antagligen sprängts efter ett par timmar...men det hade liksom varit värt det.) Jag hatar matbilder - men nu måste jag:


Sillinläggningar, sallader, soppor, varmrätt med möjlighet att välja mellan kött eller fisk, goda ostar, frukt och dessertbuffé. Två varmrätter och idag fanns det fisk- & skaldjursfrikassé, fänkål, saffran med aioli samt kryddstekt kalv, ratatouille, tryffelsås och friterad potatis att välja på. När Åsa skulle gå och hämta mat gnällde jag om att det inte fanns gelé till maten. 30 sekunder senare kom en trevlig tjej och satte en skål med gelé på bordet till bara mig, haha. DET är service det! ♥

Och efter allt det där...kom det här:


Här hålls volangerna spända och därmed också rynkorna borta. Win-win? Vi är inte så flitiga på att "äta ute" (om man inte räknar Mc Donalds) och det är dels för att det är dyrt och dels för att det är jobbigt med barnen. HIT kommer jag dock åka MÅNGA gånger med familjen. Fantastiskt buffé med massor av mat och en efterrättsbuffé som Alice kommer svimma när hon ser. Att sitta och vänta på mat har inte barnen tålamod till och jag blir bara irriterad. Och buffé brukar inte vara "lyxrestaurang-god" i vanliga fall men här var den det. 250 kr/vuxen och 95 kr för barn 2-12 år. Hel ok priser tycker jag med tanke på att man inte orkar ät något på ett dygn nu. ;)

Och den där utsikten...

Jag la upp en bild på instagram (<-- "Meekatt " för er som vill följa mig där) och taggade #bättreänsex. Freddy ville tydligen gärna motbevisa detta och därmed fick farmor för en halvtimme ett telefonsamtal ifrån Elton: "Hej Fammo! Får vi sova hos dig? Mamma och pappa ska pussas!"

Game on Freddy!

over and out.

//Meekatt...

7 kommentarer :

 1. Cecilia mamma till Albin4 oktober 2014 kl. 19:17

  Heja Freddy!!

  SvaraRadera
 2. Åh så gott! Måste prova den buffén!

  Kör hårt Freddy! Vi ser fram emot omdömet! *asg*

  SvaraRadera
 3. Verkar vara ett fantastiskt ställe! Maten ser finfin ut! Hoppas dagen fick ett bra slut :-)!

  SvaraRadera
 4. Haha! Jag hoppas Ni har haft en UNDERBART SKÖN natt vännen! PUSS

  SvaraRadera
 5. *skrattar* Puss på er båda!!

  SvaraRadera
 6. Ja usch det gör så jäkla ont fortfarande ibland att ha förlorat sin mamma och inte kunna dela vissa ögonblick! Tack ❤

  SvaraRadera
 7. vill du käka brunch så åk till quality hotel panorama i göteborg.vi bodde där i somras på semestern o de lär ha stans bästa brunch!//NettAnn

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!